Microsoft иска да наложи Windows Phone при корпоративните потребители
Microsoft иска да наложи Windows Phone при корпоративните потребители
-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 22:44, променено общо 1 път.
-
-
- Регистриран: 20 авг 2013, 11:48
Re: Microsoft иска да наложи Windows Phone при корпоративните потребит
Много ме кефи като се изкаже някой който казва 30 изречения без те да имат някаква връзка помежду си (да не говорим, че говори от първо лице сякаш е собственик на 1000 фирми във Великобритания) и накрая от целия вълвоч да стане ясно, че просто човека не е съгласен със статията, но си смуче от пръстите за да измисли нещо умно за да изрази несъгласието си, показвайки нивото си на познания и интелект и да се обезсмисли четенето на коментара.
-
-
Като андроидите са много по евтини хайде покажи ми телефон с андроид за 199лв или под тях , който да е по пройзводителен от \"не привлекателният\" за теб lumia 520.
-
-
Андроид около 200 лв да си го кажем честно е пълна боза! Забивания ,насичания ,рестартирания и т.н. За по нагоре андройда си има предимствата , но в този клас са супер зле ! Просто предимства не виждам .. Едните живи тапети, който най ми харесват в андройда и на тях не можеш да се порадваш ,защото почва да ти цепи телефона веднага...
-
- Регистриран: 20 авг 2013, 11:48
Не познавам корпоративния пазар във Великобритания, но това което знам от ползването на Нокия Лумия 920 е че е перфектен за служебен телефон и не бих го заменил с НИТО един телефон с Андроид. Относно въпроса дали имат какво да предложат, да имат в скъпия това са 930 и 1520 перфектни и в ниския освен тези на Нокия вече анонсираха редица не известни тук в България фирми като две от Индия с доста стойностни предложения за телефони с WP 8.1 на цени под 200 лева, който биха били перфектни за служебни, така че избор има. Така че хората си поставят цели и ги гонят дали ще успеят ще стане ясно след година.
-
-
-
- Регистриран: 05 май 2014, 22:28
[Quote]Лумия 920 е чудесен за всякакво ползване - било служебно или лично.[/Quote]
бих те поправил:
Лумия 820 е чудесен за всякакво ползване - било служебно или лично.
Сравни му параметрите, като не пропускаш дисплея и наличието на слот за sd карта при 820-ката.
Поздравления за избора(beer)
бих те поправил:
Лумия 820 е чудесен за всякакво ползване - било служебно или лично.
Сравни му параметрите, като не пропускаш дисплея и наличието на слот за sd карта при 820-ката.
Поздравления за избора(beer)
Huawei y300 - това е отговора. Ползвам го с 3g, и имам доста приложения, които работят в заден режим и хабят ram. Гладко си върви, а батерията държи яко. Излезе ми 170 лева чисто нов :). Имал съм и windows phone, но като цяло е доста ограничен от страна на приложенията и персонализацията и малко дразни положението ако често ти се налага да е в ръката ти.