Microsoft обяви мащабни съкращения в мобилното си подразделение
Microsoft обяви мащабни съкращения в мобилното си подразделение
Пак се оакаха (kiss)
Re: Microsoft обяви мащабни съкращения в мобилното си подразделение
чак пък толкоз.. :)
не може всичките им идеи да са успешни, а и едва ли тия пари са съществена част на фона на другите им обороти..
не може всичките им идеи да са успешни, а и едва ли тия пари са съществена част на фона на другите им обороти..
-
- Регистриран: 19 яну 2010, 15:20
...значи на пазара ще се появят немалък брой квалифицирани служители, и ако евентуално Нокиа OY решат отново да влязат на пазара за мобилни устройства, може би ще наемат поне част от тези хора.
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 11:14, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Microsoft обяви мащабни съкращения в мобилното си подразделение
Мда... Понеже и аз с интерес следя нещата покрай мобилното подразделение ми стана странно да прочета ТАЗИ новина поднесена по ТОЗИ начин в ТОЗИ сайт..
Знам точно откъде е взета новината, и не знам каква е идеята на автора, но значително се разминава с казаното на Надела..
Все по-често забравям да отварям сайта след подобни изцепки.
ОФТОПИК - сайт за мобилни технологии, а не оптимизиран за смартфони ??? :)
Знам точно откъде е взета новината, и не знам каква е идеята на автора, но значително се разминава с казаното на Надела..
Все по-често забравям да отварям сайта след подобни изцепки.
ОФТОПИК - сайт за мобилни технологии, а не оптимизиран за смартфони ??? :)
Re: Re: Re: Microsoft обяви мащабни съкращения в мобилното си подразделение
Предизвестен край. Само obje е ощипаната госпожичка. Жалко за 250-те хиляди служители в мобилното подразделение на Nokia. Това са милион човеци оставени на улицата. Браво на педала Елоп... този генерал и останалите разсипатели от бордовете на микромек.
Re: Re: Re: Microsoft обяви мащабни съкращения в мобилното си подразделение
Това е сайта на ай шит....и всичко което не положително се Изтрива...(beer)(beer)(beer)
Re: Re: Re: Re: Microsoft обяви мащабни съкращения в мобилното си подразделение
Ей точно за тва ти изказване заслужаваш един бан под индиго, просто ми писна да сереш навсякъде където има тема за Майкрософт, както и да сипеш жмел по хора които харесват продуктите на компанията. Кво да не би Google или Apple да са по - различни, ми даже са още по - големи боклуци. Освен това новината така заблуждаващо и пристрастно е написана че мога да ти кажа че думи нямам. Вместо да обиждаш хората си направи труда да прочетеш оригиналния източник на новината. А и да получа бан, няма значение, просто ми писна модератори - най - вече теб да обиждат хората на които и допадат продукти различни от тези на Apple и Google OEM. Просто нямам думи как обиждаш хората, а трябва да си пример за подражание. Бан, бан заслужаваш.
Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft обяви мащабни съкращения в мобилното си подразделение
Колега, последно време микромеките уволняват по 8 хиляди служители на рунд и това са софтуерни/хардуерни инженери в Еспо и Тампере. Да им ръкопляскам ли? Аз съм съпричастен, като всеки всеки от компанията. Ти какъв си ? Психопат?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft обяви мащабни съкращения в мобилното си подразделение
И за това че си съпричастен трябва да обиждаш хората които харсват продуктите на компанията и/или не я обиждат? Това ли ти е съпричастността? Какво направиха Гугъл с Моторола помниш ли? Що не скочи тогава? Според мен имаш някакво друго лично отношение. Но дори да си съпричастен не това е начина. Ако аз съм психопат то тогава ти какъв си?
PS: Не е коректно модератор да обижда така "Колегите" си, щом си модератор трябва да се държиш като такъв и да всяваш репект.
PS: Не е коректно модератор да обижда така "Колегите" си, щом си модератор трябва да се държиш като такъв и да всяваш репект.