Microsoft потвърди, че Windows 10 Creators Update ще стигне само до 13 телефона
-
- Регистриран: 07 юли 2011, 13:15
Microsoft потвърди, че Windows 10 Creators Update ще стигне само до 13 телефона
Какво смешно оправдание :D. Не знаех, че лумиа 550 има по-бърз хардуер от 930 :D.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Microsoft потвърди, че Windows 10 Creators Update ще стигне само до 13 телефона
Поредната простотия на Microsoft, чудя се, тези дали въобще мислят...
Re: Microsoft потвърди, че Windows 10 Creators Update ще стигне само до 13 телефона
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 11:10, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Microsoft потвърди, че Windows 10 Creators Update ще стигне само до 13 телефона
Ама има ли още телефони с тази ОС?
По-новите, на 2+години!
Затова ги зарязах.
По-новите, на 2+години!
Затова ги зарязах.
Майкрософт са пълни идиоти. Шрецакаха хубави телефони като Нокиа 930 и нокиа 1520. По голяма простотия от това няма.
Re: Re: Microsoft потвърди, че Windows 10 Creators Update ще стигне само до 13 телефона
Това са телефони на повече от 3 години.
Колко време да ги поддържат?
От всички марки, единствено iPhone се поддържат повече.
Колко време да ги поддържат?
От всички марки, единствено iPhone се поддържат повече.
Re: Re: Re: Microsoft потвърди, че Windows 10 Creators Update ще стигне само до 13 телефона
Те да преключват вече!
Кои са актуалните флагмани за поддръжка?
Затова не ги сравнявайте с Ейпъл
Кои са актуалните флагмани за поддръжка?
Затова не ги сравнявайте с Ейпъл
Re: Re: Re: Re: Microsoft потвърди, че Windows 10 Creators Update ще стигне само до 13 телефона
950/XL
Elite x3
Имат си поддържка, както и тези от последните две години като L/550/640/650
Ще приключат, когато му дойте времето и телефоните остареят. Какъв ти е проблемът на теб?
Elite x3
Имат си поддържка, както и тези от последните две години като L/550/640/650
Ще приключат, когато му дойте времето и телефоните остареят. Какъв ти е проблемът на теб?
Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft потвърди, че Windows 10 Creators Update ще стигне само до 13 телефона
Препил съм.
А на теб, какъв е?;)
П. П.
За Elite x3 бях забравил.
Мисълта ми е, че нямат толкова популярни модели, и ми се искаше да продължат серията на 1520. Една година го ползвах.
А на теб, какъв е?;)
П. П.
За Elite x3 бях забравил.
Мисълта ми е, че нямат толкова популярни модели, и ми се искаше да продължат серията на 1520. Една година го ползвах.
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 11:10, променено общо 1 път.
-