Microsoft ще изисква уеб камера за всички лаптопи с Windows 11 от 2023
Новина от MobileBulgaria Microsoft ще изисква уеб камера за всички лаптопи с Windows 11 от 2023
За какво тая камера?!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Microsoft ще изисква уеб камера за всички лаптопи с Windows 11 от 2023
Добре, после как да няма съмнения, че имат някакви задни мисли с тези "изисквания"? Теориите на конспирациите самите те си ги създават, после се оплакват че билгейц щял да сложи чипове. Еми ще сложи и ще ги следи през HD камерата, която скоро ще е изискване да имаш уиндолс. Дано се усетят потребителите и минат на open source До тогава - ще продължавам да си троля М$
+1!mishobehar написа: ↑28 юни 2021, 15:04Добре, после как да няма съмнения, че имат някакви задни мисли с тези "изисквания"? Теориите на конспирациите самите те си ги създават, после се оплакват че билгейц щял да сложи чипове. Еми ще сложи и ще ги следи през HD камерата, която скоро ще е изискване да имаш уиндолс. Дано се усетят потребителите и минат на open source До тогава - ще продължавам да си троля М$
Aъ понеже толкова много вярвам на Windows , на всеки лапто съм си залепил капаче на камерата.
И аз така направих и то преди няколко години. Веднага след като видях, че чифутчето си е залепило микрофона и WEB-камерата с черно тиксо, си ги залепих и аз.
https://www.google.ru/search?q=%D0%BC%D ... 8&biw=1920
И моята приятелка също си е залепила на служебния лаптоп. Което повече го разбирам, при положение, че е настроен от фирмата и, а тя си бачка хоум офис и може да има някакъв опит за контрол. Ама да ви кажа да се притеснявам, че ей така на случаен принцип някоя амерканска или каквато и да е компания ще ме следи.... А с телефона си какво да направя, да налепя четирите камери отзад и едната отпред?
Тепърва ще навлиза масово следене с 5G възможностите. За сигурността ни, не за друго.