Милен Велчев коментира продажбата на БТК пред БНТ
Re: Re: Милен Велчев коментира продажбата на БТК пред БНТ
Написаното от мен е вярно. Има отношение към форума. Доста умни и компетентни потребители тук напуснаха форума заради доносите на този човек. Аз лично също съм получавал много бележки от него. Това е човека с най-много профили тук, който сее интриги. Със сигурност има някакво разстройство, профилите му водеха дискусии помежду си. (no)
:D Благодаря за рекламата.
Мегател - гаражния плъх е предложил жалките си услуги на buttman. Преди беше ги предложил на Ванката и Красимир.
Човека е болен и е шизофриник.
Миел е прозорци в София и общо взето страда от комплекси.
Естествено че не живея с мъже и се одобрявам
обратни отношения!
Явно човека си пада по Милен Велчев, който си плаща да го....оправят.
Заплашване и Мишо Вехар
Болен човек търси състрадание
:D
Мегател - гаражния плъх е предложил жалките си услуги на buttman. Преди беше ги предложил на Ванката и Красимир.
Човека е болен и е шизофриник.
Миел е прозорци в София и общо взето страда от комплекси.
Естествено че не живея с мъже и се одобрявам
обратни отношения!
Явно човека си пада по Милен Велчев, който си плаща да го....оправят.
Заплашване и Мишо Вехар
Болен човек търси състрадание
:D
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Re: Re: Re: Re: Милен Велчев коментира продажбата на БТК пред БНТ
Никого не защитавам, ама защо всяка една тема трябва да се превръща в бълвоч? И то без никаква причина!!!
Сега ми звъни Мегател болния и ме заплашва и обижда.
Как може модератор да пише такива глупости?
Явно Мегател му предлага жалките си услуги!
Недопустимо е този човек да бъде модератор!
Причината е ясна!
Защитава Милен Велчев.
Как може модератор да пише такива глупости?
Явно Мегател му предлага жалките си услуги!
Недопустимо е този човек да бъде модератор!
Причината е ясна!
Защитава Милен Велчев.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Милен Велчев коментира продажбата на БТК пред БНТ
[Quote]На мен ми стана интересно от къде Win32 му има номера[/Quote]
От там откъдето има номерата на всички които са се излъгали да му ползват услугите.Не го ли позна?
"Прозрачен търг" - търг на който отвсякъде ще му прозира че е нагласен :D
[Quote]Сега ми звъни...[/Quote]
Помниш ли навремето как те предупреждавах че ще ревеш?
Помниш ли че навремето и ти беше на мястото на Бути и одумваше предишните?
Колкото до него никога не се е държал като модератор, не знам кой му даде доверие?
Тая тема е за триене! :|
От там откъдето има номерата на всички които са се излъгали да му ползват услугите.Не го ли позна?
"Прозрачен търг" - търг на който отвсякъде ще му прозира че е нагласен :D
[Quote]Сега ми звъни...[/Quote]
Помниш ли навремето как те предупреждавах че ще ревеш?
Помниш ли че навремето и ти беше на мястото на Бути и одумваше предишните?
Колкото до него никога не се е държал като модератор, не знам кой му даде доверие?
Тая тема е за триене! :|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Мегателе шизофриник
(yes) много беше прав!
Мислех че ме е забравил.
Наистина е много болен Мегател ету!
Ще трябва да си сменя номера!
Мислех че ме е забравил.
Наистина е много болен Мегател ету!
Ще трябва да си сменя номера!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Милен Велчев коментира продажбата на БТК пред БНТ
AVKansazov , имаш ли си идея за какво става въпрос?
Не ми се занимава да ти копирам бележките му. Този човек е болен !
[Quote]Колкото до него никога не се е държал като модератор, не знам кой му даде доверие?[/Quote]
Казано от теб може само да ме радва.
Не ми се занимава да ти копирам бележките му. Този човек е болен !
[Quote]Колкото до него никога не се е държал като модератор, не знам кой му даде доверие?[/Quote]
Казано от теб може само да ме радва.
Бутман, радвай се че Мишо има работа сега ,
но мога само да те съжаля че за едни разговори да говориш без пари си се продал на болния Иван от Мегател,
виж доста хора от форума му сърбахме попарата, спокойно и твоя ред ще дойде:)
Един съвет не му предоставяй много информация за теб, един ден ще го използва срещу теб!
Хайде със здраве, нямам нищо против теб , но твоя приятел не спира да ми звъни и да ме заплашва от Мегател...
но мога само да те съжаля че за едни разговори да говориш без пари си се продал на болния Иван от Мегател,
виж доста хора от форума му сърбахме попарата, спокойно и твоя ред ще дойде:)
Един съвет не му предоставяй много информация за теб, един ден ще го използва срещу теб!
Хайде със здраве, нямам нищо против теб , но твоя приятел не спира да ми звъни и да ме заплашва от Мегател...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Милен Велчев коментира продажбата на БТК пред БНТ
Въпроса тогава е: Защо тези хора имат още достъп до форума?
И на мен лудия Елф ми писа бележки, той е наистина луд. Някой ден ще кача пълен лог да видите, за какво става дума.. Псува доста хора..
Росен и Николай наричат всеки ползващ друга освен андроид и Самсунг тъпи, овце и т.н..
Нали затова сте модератори. Слагай БАН на ник и IP и сбогом.. После темите се усирали.. Ами нормално! Веднъж, два пъти ще си затвориш очите, на третия като те обидят ще отвърнеш.. Влизаш тука да си полафиш, а разни интернет паразити ти викат педал, циганин и т.н.
И на мен лудия Елф ми писа бележки, той е наистина луд. Някой ден ще кача пълен лог да видите, за какво става дума.. Псува доста хора..
Росен и Николай наричат всеки ползващ друга освен андроид и Самсунг тъпи, овце и т.н..
Нали затова сте модератори. Слагай БАН на ник и IP и сбогом.. После темите се усирали.. Ами нормално! Веднъж, два пъти ще си затвориш очите, на третия като те обидят ще отвърнеш.. Влизаш тука да си полафиш, а разни интернет паразити ти викат педал, циганин и т.н.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Защо има достъп ли?
Еми как да спреш човек с жълта книжка, който генерира по 100 профила и пише от тях?
Освен това, хората се подлъгват заради безплатните минути, който ги залъгва и им предоставя!
Няма човек, който се е захванал с него и да не е пропищял.
Бас ловя, че сега залъгва Buttman , че познава Милен Велчев, и аз съм засегнал интересите на корпоративните му клиенти.
Мен едно време ме залъгваше, че познава Ваньо Танов, че му предоставя услугите си. Абе луд от всякъде! :D
Еми как да спреш човек с жълта книжка, който генерира по 100 профила и пише от тях?
Освен това, хората се подлъгват заради безплатните минути, който ги залъгва и им предоставя!
Няма човек, който се е захванал с него и да не е пропищял.
Бас ловя, че сега залъгва Buttman , че познава Милен Велчев, и аз съм засегнал интересите на корпоративните му клиенти.
Мен едно време ме залъгваше, че познава Ваньо Танов, че му предоставя услугите си. Абе луд от всякъде! :D