Милен Велчев коментира продажбата на БТК пред БНТ
Re: Милен Велчев коментира продажбата на БТК пред БНТ
Та значи бъдещия кандидат купувач щял да си определи сам цената на която да закупи БТК????Ех, Миленчо....
Цяла държава така обраха днешните министри, премиери, подставени лица на Фалкона...
Вие за БТК се възмущавате.
Едно време същият този тип Милен Велчев проигра външният дълг на страната и но увеличи с 1 милиард.
И какво странно съвпадение - този милиард го спечели банката, в кото работеше брат му.
Сега си имат един малък квартал на морският бряг, но е почетен бизнесмен, успешен, юпи или както там ги водят.
Вие за БТК се възмущавате.
Едно време същият този тип Милен Велчев проигра външният дълг на страната и но увеличи с 1 милиард.
И какво странно съвпадение - този милиард го спечели банката, в кото работеше брат му.
Сега си имат един малък квартал на морският бряг, но е почетен бизнесмен, успешен, юпи или както там ги водят.
Чудя се защо тоя не е в затвора???(angry)
Мекере от класа!
Мекере от класа!
Re: Re: Милен Велчев коментира продажбата на БТК пред БНТ
Точно ти ли определяш ще определяш за хората ?
Ти обратния дето вегетираш в Норвегия и живеееш на семейни начала с докторчето дъртофелник само за да не плащаш наем. Той те ебе и му правиш свирки та те води по островите. Ама сте хубава двойка признавам и на снимките си подхождате.
Ти обратния дето вегетираш в Норвегия и живеееш на семейни начала с докторчето дъртофелник само за да не плащаш наем. Той те ебе и му правиш свирки та те води по островите. Ама сте хубава двойка признавам и на снимките си подхождате.
-
- Регистриран: 22 дек 2013, 23:30
Поредното доказателство, че държавата и народа ни за нищо не стават - този трябваше да го ш..бат в затвора вече, а народа, защото гласува за такива.
Re: Re: Re: Милен Велчев коментира продажбата на БТК пред БНТ
Рози от приятеля. :)
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.
Re: Re: Re: Re: Re: Милен Велчев коментира продажбата на БТК пред БНТ
Тази простотия която показвате и двамата (единия уж "модератор" ) какво общо има с темата?! То бива нискоинтелигентни комплексари... (no)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Милен Велчев коментира продажбата на БТК пред БНТ
Аз бях с впечатлението, че Вечния е духовен човек осъждащ гейовете и негрите.. :(
Някой други и те се засегнаха :D
Не е лошо момче май, тука има много други които трябва да се покажат..
Като човека който се засегна не пряко и Елфа който вика на всеки педал и циганин и дават определения на милиони хора.
С Вечния беше наистина малко грубо.. Все пак кой с кого си го слага си е негова работа.
На мен ми стана интересно от къде Win32 му има номера.. :D
Някой други и те се засегнаха :D
Не е лошо момче май, тука има много други които трябва да се покажат..
Като човека който се засегна не пряко и Елфа който вика на всеки педал и циганин и дават определения на милиони хора.
С Вечния беше наистина малко грубо.. Все пак кой с кого си го слага си е негова работа.
На мен ми стана интересно от къде Win32 му има номера.. :D
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
тая тема я обърнахте на лична драма, очевидно има някакви любовни отношения и някой е бил зарязан, но все пак си има специални форуми/сайтове за подобни отношения..
И е добре и прикачените снимки да се махнат все пак
По темата - едва ли някога ще се разбере истината за ктб/бтк, поне да продават телекома на някой сериозен инвеститор и да се развива компанията
И е добре и прикачените снимки да се махнат все пак
По темата - едва ли някога ще се разбере истината за ктб/бтк, поне да продават телекома на някой сериозен инвеститор и да се развива компанията