Мобилните мрежи функционираха нормално въпреки земетресението
Мобилните мрежи функционираха нормално въпреки земетресението
добре, че няма поражения, въпреки това колежка споделя, че с вивакомската си карта не е успяла за около 10 минути да се свърже с роднини от Перник.
Re: Мобилните мрежи функционираха нормално въпреки земетресението
Е, как така [B]колежка[/B], а с Вивакомска карта?! Я строго мъмрене пред Личен Състав. (angry)
И мен са ме търсили на вива-та, но не са се свързали с мен... Не че аз не продължих да си спя де, но нямах пропуснато обаждане, нито нищо
Е за теб вече разбрахме, де. Аз пък говорих 4 пъти онази нощ - веднъж ме набраха и 3 пъти звъних аз. Никакви проблеми.:)
Аз не казвам, че всички са имали проблеми... Аз проблем съм нямал също, защото съм спал :) Просто отбелязвам, че смущения в мрежата е имало...
А това, че ти не си имал проблеми, не означава, че никой не е имал проблеми :)
А това, че ти не си имал проблеми, не означава, че никой не е имал проблеми :)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]въпреки това колежка споделя, че с вивакомската си карта не е успяла...[/Quote]
Точно пък ментелския бот ще дава достоверна информация за конкуренцията!(angry)
А не виждам с каква друга цел е направена темата освен опит за компрометиране използвайки бедствието.
Точно пък ментелския бот ще дава достоверна информация за конкуренцията!(angry)
А не виждам с каква друга цел е направена темата освен опит за компрометиране използвайки бедствието.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
[Quote]Аз не казвам, че всички са имали проблеми...[/Quote]Естествено, то и нямаше да ти повярват. Аз съм с нает канал (като мега-VIP служител) и дори клетката да е фул, за мен винаги има резервиран достъп. Иначе целият оператор е бил умрял до 12 на обед. 72 приятели ми се оплакаха, че не са могли да се свържат. Само 3-ма са успели от 10-ия път.
[Quote]Просто отбелязвам, че смущения в мрежата е имало...[/Quote]Много ясно, при такъв трафик... и разбира се, при Вива, с най-малкото абонати - няма да са на М-Тел, я!
[Quote]Просто отбелязвам, че смущения в мрежата е имало...[/Quote]Много ясно, при такъв трафик... и разбира се, при Вива, с най-малкото абонати - няма да са на М-Тел, я!