Мобилност от следващо поколение
Мобилност от следващо поколение
Нужен ли ми е 4G, ако скоростта ми е ограничена на 128 kbps?
Re: Мобилност от следващо поколение
По-добре мини на 2G в такъв случай.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Само не мога да разбера защо 3G беше понякога 3D , a сега 4G понякога е 4К. LTE -- HDMI........
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Мобилност от следващо поколение
Айде пак че нещо оплете конците.
Какво било какво понякога?Май нещо не можеш да се разбереш със съкращенията.
Какво било какво понякога?Май нещо не можеш да се разбереш със съкращенията.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Проблемът с всеобщото пресищане от електромагнитно излъчване тепърва предстои. Нека не забравяме, че освен телефоните, за по-високите скорости се грижат все повече на брой и на различна честота клетки, а още повече, че ние самите като хора имаме електромагнитно излъчване от всеки орган, а и в цялост, което се нарушава. 4G, wi-fi, всякакви рутъри, безжични споделяния, аерочестоти, армия и какви ли още не.
Аз също стоя твърдо зад развитието на тези технологии. Само че, в дългосрочна перспектива се плаша как все едно се движиш през невидима лазерна мрежа, която е плътна отвсякъде, само че ти не я виждаш въобще. И някак си всички забравиха, че едно време като си избирахме телефони имаше един фактор, ниво излъчване - особено при слаба клетка, за който много изследвания доказаха канцерогенни изменения. А, като се замислиш и, че никой практически не може да контролира какво се случва честотно около теб (вкъщи, колата, офиса, докато вървиш, даже и сред уж зелени поляни) и, това ми звучи още по-страшно за близкото бъдеще...
Аз също стоя твърдо зад развитието на тези технологии. Само че, в дългосрочна перспектива се плаша как все едно се движиш през невидима лазерна мрежа, която е плътна отвсякъде, само че ти не я виждаш въобще. И някак си всички забравиха, че едно време като си избирахме телефони имаше един фактор, ниво излъчване - особено при слаба клетка, за който много изследвания доказаха канцерогенни изменения. А, като се замислиш и, че никой практически не може да контролира какво се случва честотно около теб (вкъщи, колата, офиса, докато вървиш, даже и сред уж зелени поляни) и, това ми звучи още по-страшно за близкото бъдеще...
При 128 kbps ти е много дори и 2G :D