За гарантираните обезщетения знам. Може да са ме подвели, че всичко ще изплащат с последния голям заем, който се изтегли от държавата.
А онзи долу, който ме нарича "бокук", за това, че съм подписал договор с едни от най-изгодните оферти в момента на пазара, ще кажа да си гледа работата и да не се безпокои за хора като мен. Не един, а два договора подписах с Net&Call XXL! Успех на не бокуците.
Мрежата на VIVACOM в страната изпитва затруднения (обновена)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мрежата на VIVACOM в страната изпитва затруднения
[Quote] Всички, които са имали технически проблем с фиксиран интернет или IPTV, ще бъдат компенсирани с една безплатна седмица за ползване на съответната услуга. Компенсацията за клиенти на мобилен интернет ще бъде с допълнителни 500 MB към абонаментния им план. Безплатният период и допълнителният бонус ще бъдат включени към следващия отчетен период на клиента и трябва да бъдат заявени от 12 до 31 януари в сайта на компанията или на телефон 123.[/Quote]
Браво на Виваком, така се прави (yes)
Някой да е чул Мтел да са дали някаква компенсация за техническия проблем онзи ден, оставил над два часа много техни абонати без интернет и телевизия?
Браво на Виваком, така се прави (yes)
Някой да е чул Мтел да са дали някаква компенсация за техническия проблем онзи ден, оставил над два часа много техни абонати без интернет и телевизия?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мрежата на VIVACOM в страната изпитва затруднения
Прав си, Вито. И на провокации не обръщайте внимание. Кучета си лаят, кервана си върви.
Пак се повтарям, но това си е техника, при това доста сложна и се разваля. При всеки оператор е така. Аз няма да се възползвам от компенсацията, от 500мб., защото моите 10000 трудно унищожавам...:D
Пак се повтарям, но това си е техника, при това доста сложна и се разваля. При всеки оператор е така. Аз няма да се възползвам от компенсацията, от 500мб., защото моите 10000 трудно унищожавам...:D
Samsung GALAXY S22 Ultra