“Мтел” купува “Близу” от EQT V
Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V
Аз за нета от Мтел 30Mbps (при speedtesta ми вади 40Mbps) плащам всеки месец 7,95лв. и ще продължавам да си плащам по толкова до края на договора (2г.). При пакетните предложения е по-различно. Например за 9,95лв (първите 12 месеца и след това 19,90лв останалите 12 месеца) 30Mbps+Икономичен пакет интерактивна телевизия. А Разширеният ТВ пакет + 30Mbps нет (12 месеца по 16,45лв и останалите 12 месеца по 32,90лв). Какви са тези суми, които ги вадиш, не те знам.
Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V
Изобщо не е вярно, че позицията на Мтел ще стане доминираща, това са пълни глупости - общо с Близу, ще държат доста по-малко от 20% от ТВ/нкабелен интернет пазара.
А има и едно важно уточнение, което е убягнало на автора на статията: Телеком Аустрия купува Близу, не Мтел. Това е доста важно, защото показвеа две неща: ТА просто продължиха след покупката на Близу Македония миналата година, а Мтел и да иска, няма как да направи такава сделка - нямат парите. Освен цената на акциите, новият собственик ще трябва и да плати около 130 млн дълг на Близу. Това не е по силите на Мтел в момента, така че компанията мама ще плаща. Но е факт, че Мтел ще администрира близу след сделката, което е повече от нормално...
А има и едно важно уточнение, което е убягнало на автора на статията: Телеком Аустрия купува Близу, не Мтел. Това е доста важно, защото показвеа две неща: ТА просто продължиха след покупката на Близу Македония миналата година, а Мтел и да иска, няма как да направи такава сделка - нямат парите. Освен цената на акциите, новият собственик ще трябва и да плати около 130 млн дълг на Близу. Това не е по силите на Мтел в момента, така че компанията мама ще плаща. Но е факт, че Мтел ще администрира близу след сделката, което е повече от нормално...
Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V
[Quote]Today the Telekom Austria Group announces that its Bulgarian subsidiary Mobiltel has agreed with the seller EQT V to acquire 100% of the cable operator blizoo Bulgaria.[/Quote]
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V
[Quote]Какви са тези суми, които ги вадиш, не те знам. [/Quote]
Ами от страницата ви бе тарикат!
Ако говорим за промоции то и аз сега ползвам пълен пакет(без няколко HD програми)+ HBO Макс Пак и Гоу с КА-модули без такса за втори телевизор, 100 мегабита кабелен(не лан) и 1000 мин. фикс за 30 лв. за целия договор така че не ми включвай индивидуалните предложения!Направи ми ти такова предложение за 30 лева,а същност цените ви почват от 20 лева а не тия замазващи очите първоначални промоции.Тия номера "първо ще ти взимаме малко за зарибявка после ще те дерем само подпиши да те вържем и да не можеш да се откачиш после" не смяташ ли че вече се изтъркаха?
А как ще коментираш че след като взехте мегалан минималните скорости паднаха от 50 на 30 мегабита?Очаквам и да започнете да изнудвате абонатите да имат мобилна услуга към вас.
Ами от страницата ви бе тарикат!
Ако говорим за промоции то и аз сега ползвам пълен пакет(без няколко HD програми)+ HBO Макс Пак и Гоу с КА-модули без такса за втори телевизор, 100 мегабита кабелен(не лан) и 1000 мин. фикс за 30 лв. за целия договор така че не ми включвай индивидуалните предложения!Направи ми ти такова предложение за 30 лева,а същност цените ви почват от 20 лева а не тия замазващи очите първоначални промоции.Тия номера "първо ще ти взимаме малко за зарибявка после ще те дерем само подпиши да те вържем и да не можеш да се откачиш после" не смяташ ли че вече се изтъркаха?
А как ще коментираш че след като взехте мегалан минималните скорости паднаха от 50 на 30 мегабита?Очаквам и да започнете да изнудвате абонатите да имат мобилна услуга към вас.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 29 юли 2015, 16:58
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Твоето пък каква връзка им с темата бе спамър?
Някой да го разкара, и линка нещо е съмнителен!
Някой да го разкара, и линка нещо е съмнителен!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V
Само си представям физиономията на тези, които бяха сигурни, че Теленор ще е купувачът. (woo):D
Някой има ли представа другите доставчици с какъв % процент пазарен дял са ? Ментела ли са пред близу ?
Аз си представям физиономията на Кансъзов.... горкия, как се разпени..много лично го приема. И какво пак обвинява в лъжи.... крадеца вика дръжте крадеца. Не се научи с годините и това си е.
То само с четене на сайтове не става. Дано някой ден си закрие всички услуги от Мтела и Близуто, та да се успокои малко в тоя живот..
.. Иначе дано Мтел скоро купят и Булсатком или поне Макс-а. Крайно време е. Напълно постижимо за две години, докато интегрират системите и абонатите на Близу в собствената мрежа.
То само с четене на сайтове не става. Дано някой ден си закрие всички услуги от Мтела и Близуто, та да се успокои малко в тоя живот..
.. Иначе дано Мтел скоро купят и Булсатком или поне Макс-а. Крайно време е. Напълно постижимо за две години, докато интегрират системите и абонатите на Близу в собствената мрежа.
Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V
Защо е този зор ментела да станат монополисти на пазара? Много по-добре ще е да има повече оператори, за да оставят ниски цените на услугите, борейки се за клиенти.