“Мтел” купува “Близу” от EQT V

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от hddsoft » 29 юли 2015, 18:53

И все пак не ми обясни "Къде се намира тикчето, бутона за поръчка онлайн, преподписване или нова услуга" при Телетата? Защото при Мтел това го има за всяка услуга, вкл. и дом. нет, тв... Такъв оператор Аз наричам съвременен, модерен, да идва при мен, когато аз си искам, където искам и която дата посоча, а не аз да ходя при него и да чакам на опашка. Всичко е Цък-Цък-ОК! ;)

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от AVKansazov » 29 юли 2015, 18:56

[Quote]Такъв оператор Аз наричам съвременен, модерен[/Quote]
Посмали рекламата вече.
Коконата излиза че имаше повече акъл :|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

samsamuel
Регистриран: 02 окт 2014, 16:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от samsamuel » 29 юли 2015, 19:07

Добре бе, човече, какъв точно ти е проблема с Мтел и Близу? Като не ти е ОК - прекратявай си договора и толкова. Защо трябва да сипеш глупости във всяка тема, където се спомене Мтел. Забелязал съм те от край време само помия изсипваш. За теб не може ли да се каже, че си платен от някой друг?

Аз одобрявам тази сделка, и не защото съм служител или платен писач, а защото според мен с толкова развита мрежа (за Близу) и толкова възможности за инвестиция (Мтел), ползата може да е само за клиента. Има десетки населени места, в които Близу присъстват и сега след сливането с Мтел, това ще доведе до повече и по-добри възможности за пакетни предложения и със сигурност няма да е за сметка на качеството.

Аз също съм съгласен, че не трябва да се гледат само ниските цени, а и качеството на предлаганата услуга. Каква е ползата от някоя малка кабеларка, която ти дава нет за 10-12лв, а 1/3 от месеца нямаш нет или постоянно прекъсва? Аз лично предпочитам да плащам и да имам много включени услуги в пакета, отколкото да търся всички тези услуги на ниска цена срещу съответстващото й ниско качество. Който е толкова скъсан, да си ползва малките фирмички на местно ниво и да не се оплаква от липса на всяко едно от нещата, които носят добавена стойност към услугата. Не може да се очаква хем нет 100 мбит/с, хем 300 канала ТВ (половината HD), хем перфектно обслужване, хем супер качество и това на цена 20лв/месец. Как да стане? Отговорете, другарю Кансъзов!

hddsoft

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от hddsoft » 29 юли 2015, 19:17

Говори с факти, а не с квалификации, за да те разберем - в по-голямата част от времето спамиш. ;)

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 29 юли 2015, 19:17

Не ми викай другарю!
От одеве чета как котката се опитва да разяснява на мишката колко добре било да я изяде, колко сме били заблудени че искаме услугите да били и евтини и качествени, как трябвало да плащам повече даже сам да вдигам цената но не, в същото време не ми искат парите да се махна някъде другаде като не ми харесва.Аз съм някакъв нищожен спамър който работи за без пари и лъже на поразия, нямам право да ви опонирам на вас, честните като момина сълза.Аз съм поразен и няма какво повече да кажа, засрамен съм какво нищожество съм и приемам безропотно да бъда роб и да плащам като поп :X

Очаквам да успеете да разясните същото и на останалите 300000 клиенти ;)

[Quote]Има десетки населени места, в които Близу присъстват и сега след сливането с Мтел, това ще доведе до повече и по-добри възможности за пакетни предложения и [u]със сигурност няма да е за сметка на качеството[/u].[/Quote]

кажи го на абонатите на мегалан... и стига си чел буквално от инструкцията, вложи и малко свои думи, импровизирай :D

hddsoft

Мнение от hddsoft » 29 юли 2015, 19:31

Какво точно да каже на абонатите на Мегалан, освен, че услугата е чудесна, както си и знаят, тези, които я ползват. Говори с факти, за да те разберем, какво имаш предвид. Колко време си ползвал нета на Мтел/Мегалан, за да говориш от името на всички? Обоснови се, дай примери, конкретно и точно, а не на база предразсъдъци и емоционални пристрастия.

AVKansazov

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от AVKansazov » 29 юли 2015, 19:41

Дай ти пример как с обединението хората не са се оплаквали че им е намалена скоростта и увеличена цената, че обслужването е станало колкото да го има.
И един последен въпрос - защо след като фирмата е толкова перфектна и толкова се прехласвате по нея в същото време се... отричате толкова отчаяно сякаш в нея работят само прокажени служители на сатаната? Как не се намери един смел служител след изчезването на Крейзито(който просто май престана да работи там)? С какво е толкова ужасна тази компания (whistle)
Лека вечер! :)

А, последно нещо от епльото :D
[Quote]За пореден път ти казвам, че ме съм служител на Мтел! Знам, че си с връзки в този форум, но все пак това не ти дава право да се държиш като най-големия простак. Аз не ти си връзвам на приказките. Просто не ми е на нивото. Но заради твоята наглост много хора си тръгнаха. Само най-големия простак може да напада хората без никакви доказателства. Може да си се надценил много, но това не е мой проблем.[/Quote]
Тъпото в цялата работа е че всъщност нямам никакви връзки, мерси за високото мнение за мене просто още ме търпят :D
Отделно не знаех че съм толкова опасен че хората бягат от мен и много добре знаеш че не се крия и всеки може да ме намери във фейса по името на профила.А за "простак" знам че ти е от най-любимите думи заедно със "селянина" 8)

samsamuel
Регистриран: 02 окт 2014, 16:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от samsamuel » 29 юли 2015, 19:44

Понеже явно само говориш наизуст, без дори скоро да си ползвал услугата, ще ти кажа че след придобиването скоростта на интернета в интервала 0-18ч всеки ден е с 50% по-висока. Аз, като клиент, мога да кажа че доста често това остава и след 18ч. ТИ ползвал ли си скоро тази услуга, че си позволяваш да я коментираш или само четеш такива като теб по форумите, хейтъри?

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 29 юли 2015, 19:52

То товарищ Кансъзов си е от край време нищо повече от досаден хейтър. Разгледай му постовете. За пет години почти няма градивен пост или да е бил от помощ на някой. Единствено злобливи заяждания/отяждания, хранилка и като цяло нищо положително. А - и сериозна доза параноя. За него всеки, който напише нещо положително за дадена услуга е платен драскач и служител. Всеки, без изключение.
Ако дадена оферта я няма на сайта - то не съществува и човека, който я споменава е лъжец. ..

По темата: аз съм абонат на Мегалан от зората на времето и съм мега доволен. Шансът да попадна на някой недоволен на Мегалан/Спектрум от преди и след покупката им от страна на Мтел е едно на двеста (при Файбър-шита на Вива е приблизително 50 на 200, да не споменавам и тоталния им сателитен шит). С Близу обаче очаквам подобрения, защото не бяха най-добрия доставчик, тъй като на местата, където купуваха местни калпави доставчици не инвестираха кой знае колко много да подобрят нещата. Мрежата на Близу е добра там, където преди това местния доставчик я е изграждал читаво.

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 29 юли 2015, 20:03

[Quote]С Близу обаче очаквам подобрения, защото не бяха най-добрия доставчик, тъй като на местата, където купуваха местни калпави доставчици не инвестираха кой знае колко много да подобрят нещата.[/Quote]
Последен отговор - очаквам на по-незначителните места просто да ликвидират мрежата за икономии и да се опитат да бутат сателитната си телевизия и мобилен "домашен" нет вместо това.Съдейки по някои чужди практики.Много харчове ще направят, трябва да се избиват.А какво ще получим останалите ще разберем догодина.

Отговори