“Мтел” купува “Близу” от EQT V

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от mkpetrov » 29 юли 2015, 20:09

[quote]Ако дадена оферта я няма на сайта - то не съществува и човека, който я споменава е лъжец. ..
[/quote]
И да я има за "специални" хора или с пазарлъци от битака, това нищо не променя. Щом я няма официално на сайта, значи все едно именно не съществува. Важно е какво ОФИЦИАЛНО се предлага. За останалото си има битак, olx и т.н.

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от asenna5 » 29 юли 2015, 20:09

Най-големият губещ от тази сделка е Теленор, това им беше шанса да навлязат на пазара на фиксирани услуги и ТВ разпространение. Сега трябяа да купят редица по-малки фирми от типа на Нет 1,Спийди и подобни, или ще има още по-стремглаво изтичане на абонати към Мтел и БТК.

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от hddsoft » 29 юли 2015, 20:10

[Quote]Дай ти пример как с обединението хората не са се оплаквали че им е намалена скоростта и увеличена цената, че обслужването е станало колкото да го има.[/Quote]
Добре, говоря с факти и давам пример от личния ми опит:
1. Не познавам хора, които се оплакват от Мтел/Мегалан.
2.Познавам хора, които твърдят точно обратното, че получават по-висока скорост, отколкото плащат.
3. Напротив, цените сега са много по-ниски, отколкото преди.
4. За обслужването не мога да кажа нищо, тъй като всичко правя онлайн през сайта и не посещавам магазини - изобщо. Тук може и да си прав, ако често посещаваш техни магазини и си достатъчно обективен, в такъв случай, може да ти се вярва. :)

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от asenna5 » 29 юли 2015, 20:11

Офертата си е официална, но не е написана на сайта и е за всеки гражданин, няма нищо специално в нея.

Сега Близу трябва да бъде прекръстен на Млизу.

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от wer_aac » 29 юли 2015, 20:14

Мтел става лидер на пазара при фиксиран нет, като виваком е доста близууу до тях.
Мтел става втори на телевизионния пазар след булсатком.
Мтел става и първи по общи приходи с 850 млн а втори е виваком с 800 млн.

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от wer_aac » 29 юли 2015, 20:19

Една поправка за цените. Цените не са по ниски защото мтел е купил мегалан. Цените вече са по-ниски, защото пазара е такъв. Защото са минали 5 години. Сега ако си съществуваха мегалан, цените щяха да са същите. Това не е заслуга на мтел, а на самия пазар и конкуренцията. Така че не ги хвали като не знаеш защо цените са такива.

samsamuel
Регистриран: 02 окт 2014, 16:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от samsamuel » 29 юли 2015, 20:37

Много избирателно отговаряш. Май ти се зададоха въпроси, на които е трудно без хейт да дадеш отговор, който да е обоснован с факти от ТВОЯ личен опит.

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от hddsoft » 29 юли 2015, 21:04

Целта ми беше да покажа фактите на Кансъзов, не съм се и опитвал да посоча причините за ниските цени, а да опровергая негова открита лъжа, че "сега" цените са били по-високи. Не знам този човек в кой век живее, какво вижда и какво разбира, на какво ниво са му развити когнитивните способности, но знам, че има доста развихрено въображение. Вече съм почти убеден, че има слаба връзка с реалността.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от AVKansazov » 29 юли 2015, 21:52

Задавам въпроси на които ми се отговаря с въпроси.
На други се правите че не сте ги видели или все едно нищо не съм казал.Искате доказателства но вие също нямате доказателства.Моите думи срещу вашите и нищо повече.И като няма какво да отговорите минавате на лични нападки и обвинения в голо "хейтърство".Значи нямате намерение да ми отговаряте а само отбивате номера за да продължите с възхвалата на покупката.
Това е положението.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

viktor4o19
Регистриран: 05 мар 2007, 19:16

Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V

Мнение от viktor4o19 » 29 юли 2015, 22:18

А моя познат в Теленор до последно ми обясняваше, че те ще са новите собственици на Близу :D
Относно интернета на МТЕЛ мога да дам мнение за Пловдив. Ползвал съм почти всички доставчици в града и категорично мога да кажа, че този на МТЕЛ беше най-добър. Съотношение цена-качество без конкуренция - стабилност на връзката (за две години нямяха нито едно прекъсване), по-високи скорости от договорените (вместо 50MBPS ползвах 80). Също така като допълнителни бонуси мога да допълня, че монтажът е безплатен и предоставят рутер докато си техен абонат. Дотук хубавите неща. Две основни забележки, като заради едната вече не съм техен абонат. Първата - изключително слабо покритие в града , имат мрежа само в крайните квартали (в центъра и до ден днешен нямат). Втората заради, която се разделихме - телевизията им. Аз гледам основно футбол и по-специално испанското първенство, което и досегане се излъчва при тях. Почти никакви спортни канали и пакети не предлагат. И затова бях принуден да мина на местен доставчик, който към днешна дата удовлетворява нуждите ми ;)

Отговори