“Мтел” купува “Близу” от EQT V
“Мтел” купува “Близу” от EQT V
Според мен, сделката не бива да бъде одобрена от регулаторните органи, защото позицията на Mtel ще стане доминираща. А това, разбира се, убива конкуренцията и води до лоши условия за нас.
Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V
(yes)
Новината радва само клакьорите на Мтел във форума.
Новината радва само клакьорите на Мтел във форума.
Не е вярно, точно обратното е. Мтел преди да купят Мегалан цените бяха от по 15 до 35лв. съответно от 30 до 100Mbps, а сега са от 7,95лв до 18лв и нещо. Защо се получи така? Тъкмо останалите оператори ще смъкнат цената и Мтел ще бъде принуден да направи същото.
Хубавото на тази сделка е, че мобилтел няма да влошат качеството на близу, защото те не славят с особено добри услуги. Няма да се повтори ситуацията, както със spnet.
Още вчера го казах във новината за мтел и макс --- сега остава и близу да вземат и картината ще е ХД хаха. Познах
За мен е идеално. Аз съм абонат и на двете.
Общите ми месечни задължения ще са над 110лв и ще имам отстъпки.
Общите ми месечни задължения ще са над 110лв и ще имам отстъпки.
Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 16:36, променено общо 1 път.
-
[Quote]Според мен, сделката не бива да бъде одобрена от регулаторните органи, защото позицията на Mtel ще стане доминираща. А това, разбира се, убива конкуренцията и води до лоши условия за нас.[/Quote]
То беше повече от ясно, че Мтел са сред Н1 избраните. Теленор, евентуално като Н2.
Новината е хубава донякъде, но да видим с какво ще наизбухнат Септември по случай 20г. Да вземеш такъв скъп подарък пред Р.Д и да не почерпиш подобаващо, ще е много, много кофти. Но да видим.
Честито вече на най-големия телекомуникацИОН в Бг.
То беше повече от ясно, че Мтел са сред Н1 избраните. Теленор, евентуално като Н2.
Новината е хубава донякъде, но да видим с какво ще наизбухнат Септември по случай 20г. Да вземеш такъв скъп подарък пред Р.Д и да не почерпиш подобаващо, ще е много, много кофти. Но да видим.
Честито вече на най-големия телекомуникацИОН в Бг.
И на мен не ми харесва. Със сигурност ще опитат да обвържат клиентите си с Мобилните си услуги, че да имаш някаква малка аванта в цената.. Тея които не сме сега абонати на Мтел, а само на близу със сигурност ще сме леко прецакани в цените. Дано да не затрият Близу, аз лично съм доста доволен. Нямал съм прекъсване на Тв-то за година и нещо вече. Качеството е супер.. Избора на канали е най-добър от всички оператори. Поне за това което гледам аз. Не е нещо ново компании да купуват други компании и да ги забатачват.. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: “Мтел” купува “Близу” от EQT V
[Quote]Не е вярно, точно обратното е. Мтел преди да купят Мегалан цените бяха от по 15 до 35лв. съответно от 30 до 100Mbps, а сега са от 7,95лв до 18лв и нещо.[/Quote]
Добре де, защо продължаваш да [B]лъжеш[/B]!!!
Първо, факт е че всъщност абонатите на мегалан и спектърнет изреваха от [u]влошаване[/u] на услугите(намаляне на скоростите и обслужването) и [u]вдигане[/u] на цените след закупуването!
Второ, споменатите цени са промоционални само за половината договор после стават двойни и всъщност са по-високи от аналогичните на близу примерно мтел най-високия пакет
[Quote]Домашен интернет [u]100 Mbps[/u] + Разширен ТВ пакет
Стандартна месечна такса 57.90 лв.(допълнителните добавки като HBO се заплащат допълнително)[/Quote]
срещу близу
[Quote] ШАМПИОН
170 програми
[u]200 mbps[/u]
41 вкл. HD програми
Unlimited BG Fix
(Включени почти всички пакети + HBO)
55.99 лв.[/Quote]
Икономичния пакет пък при мтел върви само с интернет и имат всичко на всичко по 3 предложения за всеки вариант на пакетите.
Ако от лакомия повторят историята с мегалан май края на годината ще си търся друга кабелна(тъкмо тогава ми изтича договора).
[Quote]vladovn
Хубавото на тази сделка е, че мобилтел няма да влошат качеството на близу, защото те не славят с особено добри услуги. Няма да се повтори ситуацията, както със spnet.[/Quote]
Не знам къде живееш ама в Пловдив от години не съм имал никакви проблеми с тях и предложенията им са най-доброто от останалите кабеларки в града.
Добре де, защо продължаваш да [B]лъжеш[/B]!!!
Първо, факт е че всъщност абонатите на мегалан и спектърнет изреваха от [u]влошаване[/u] на услугите(намаляне на скоростите и обслужването) и [u]вдигане[/u] на цените след закупуването!
Второ, споменатите цени са промоционални само за половината договор после стават двойни и всъщност са по-високи от аналогичните на близу примерно мтел най-високия пакет
[Quote]Домашен интернет [u]100 Mbps[/u] + Разширен ТВ пакет
Стандартна месечна такса 57.90 лв.(допълнителните добавки като HBO се заплащат допълнително)[/Quote]
срещу близу
[Quote] ШАМПИОН
170 програми
[u]200 mbps[/u]
41 вкл. HD програми
Unlimited BG Fix
(Включени почти всички пакети + HBO)
55.99 лв.[/Quote]
Икономичния пакет пък при мтел върви само с интернет и имат всичко на всичко по 3 предложения за всеки вариант на пакетите.
Ако от лакомия повторят историята с мегалан май края на годината ще си търся друга кабелна(тъкмо тогава ми изтича договора).
[Quote]vladovn
Хубавото на тази сделка е, че мобилтел няма да влошат качеството на близу, защото те не славят с особено добри услуги. Няма да се повтори ситуацията, както със spnet.[/Quote]
Не знам къде живееш ама в Пловдив от години не съм имал никакви проблеми с тях и предложенията им са най-доброто от останалите кабеларки в града.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport