Мтел обяви, че наличните бройки от iPhone 5 вече са изчерпани
Re: Мтел обяви, че наличните бройки от iPhone 5 вече са изчерпани
А обърнахте ли внимание на разликите в цените при Мтел и Глобул (лизинг/брой и какво предлага оператора срещу месечната такса) ? Както и това, че за \"крайно нуждаещите се\" :D от Глобул може да се вземе и с месечна такса 12,90лв?
Всъщност като се замисля, то никога не е било друго-яче, оставаше ВИП оператора да го пуснат изгодно ?!? :P
ПП: Сега видях в сайта им, най-долу на бара е описана цялата им група, много интересна подредба са си избрали [B]Mobiltel - Vip operator[/B], мисля, че това не е случайност ;) :D
Всъщност като се замисля, то никога не е било друго-яче, оставаше ВИП оператора да го пуснат изгодно ?!? :P
ПП: Сега видях в сайта им, най-долу на бара е описана цялата им група, много интересна подредба са си избрали [B]Mobiltel - Vip operator[/B], мисля, че това не е случайност ;) :D
хм, 50 евро повече за тоя нескопосан софтуер, определено ме отказаха, явно ще трябва жената да си хареса друг телефон :)...и без това само си хабях нервите с иос, като и оправях айфона
За още по луди фенове, ТЕХНОПОЛИС 2 500 лв. :D
Такаа, изводът за мен от цялата патардия е един - не искам повече да чувам, че хората в България нямат кинти. Няма как да е истина, да свършат айфоните за една нощ, та било то при Мтел, които по спомени и преди две години го закъсаха за телефони.
Има нещо генерално сбъркано тук (angry) И това изобщо не е свързано с компанията от Купертино, аз самия имам айфон, но такова чудо не е реално (woo)
Има нещо генерално сбъркано тук (angry) И това изобщо не е свързано с компанията от Купертино, аз самия имам айфон, но такова чудо не е реално (woo)
Специално по отношение на твоя пост - разлика има и затова моят план е към Глобул, сключен още през 2011
Ти остави телефоните - виж колите! Книгите им били скъпи, но да поддържат автомобил, в условия на безумно скъпа подръжка, не им е проблем.
Пари има, интелект няма!
Това е остатъчен бъг в мозъка - от времето на социализма. Колкото си по-беден(за пред останалите), толкова си по- човек от народа, сиреч - наш човек. А знаем, че точно хората от народа имаха най-много. Сега е същата схема: \"бедни сме\", но телефоните изчезват като банани по нова година при бай тодор.
23 години по-късно... нищо не се е променило.
Пари има, интелект няма!
Това е остатъчен бъг в мозъка - от времето на социализма. Колкото си по-беден(за пред останалите), толкова си по- човек от народа, сиреч - наш човек. А знаем, че точно хората от народа имаха най-много. Сега е същата схема: \"бедни сме\", но телефоните изчезват като банани по нова година при бай тодор.
23 години по-късно... нищо не се е променило.
За колите също щях да го постна, ама вече рискувах да бъда охрачен тотално ;)
Прав си иначе, нооо .... е зле положението.
Прав си иначе, нооо .... е зле положението.
Въй какво щъ прайм сеа, айфона свърши, вай вай вай, ужасъ, феновете реват тъ се късат, немоат да си дадът парите и да ги издоят подобаващо, само както апле знае да го прави,ех че голям проблем наистина и голяяяяма простотия, чак те облъчва.......:|:P;):D ами те повечето от тях си за психиатрията, да се редиш по една седмица и да стоиш на палатка за да си първи за най обикновен телефон, просто са за съжаление...
[Quote]Или Мтел са поръчали малко бройки, или стадото става все по-голямо...[/Quote]
Това е маркетинг от страна на Епъл, тъй като те определят кой колко ще получи от заветния iШИТ. Така ще могата да се похвалят, че успешно са продали всичко във всички държави, в които са предложили телефона си.
Отделно Ганьо си е Ганьо - чалга до дупка и купона е на шест ..
Това е маркетинг от страна на Епъл, тъй като те определят кой колко ще получи от заветния iШИТ. Така ще могата да се похвалят, че успешно са продали всичко във всички държави, в които са предложили телефона си.
Отделно Ганьо си е Ганьо - чалга до дупка и купона е на шест ..
[Quote]Отделно Ганьо си е Ганьо - чалга до дупка и купона е на шест ..[/Quote](yes)(yes)(yes)(whistle)