"Мтел" с нова идентичност и философия
Re:
Като обършеш два шамара на пиклата, която се опитва да ти върти номерата - веднага ще "клекне" :)
Явно това е начина да се действа с тези малоумници, макар че има по-зле и от тях - служителите на ВиваЦом, тях сякаш от училищата за бавнозагряващи ги подират...
Явно това е начина да се действа с тези малоумници, макар че има по-зле и от тях - служителите на ВиваЦом, тях сякаш от училищата за бавнозагряващи ги подират...
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Re:
Ама Крейзи пак ли почнал да баламосва хората!?!?
Ееееее не. Предавам се!
Ееееее не. Предавам се!
Re:"Мтел" с нова идентичност и философия
Айде и аз си смених идентичността и философията:
Re:
За Ментел само един виц е достатъчен за да усмее всичко с което са се захванали ....
През 1876 Александъ Бел получава патент на САЩ No 174465, описващ метод и апарат… за предаване на говор и други звуци по телеграфа… с помощта на електрически вълни.
И на следващия ден получил 2 фактури от Мтел.
:P:P
През 1876 Александъ Бел получава патент на САЩ No 174465, описващ метод и апарат… за предаване на говор и други звуци по телеграфа… с помощта на електрически вълни.
И на следващия ден получил 2 фактури от Мтел.
:P:P
Re:
[Quote]Та колко години труд е отнело това лого:|(woo)(whistle) [/Quote]
абе че логото е грозно няма спор, старото "м" беше къде по-изпипано....ама не са го и копирали, чак толкова тъпи не са. това лого дето си го постнал някой си го е измайсторил на фотошопа да се избъзика с мтел :D
абе че логото е грозно няма спор, старото "м" беше къде по-изпипано....ама не са го и копирали, чак толкова тъпи не са. това лого дето си го постнал някой си го е измайсторил на фотошопа да се избъзика с мтел :D
Re:
Мръсните копелета от Мтел пак напомниха за себе си! Не стига, че взеха неустойки за автоматично подновен договор прди 29.12.2011, ами сега след прехвърлянето на номера на майка ми от Мтел към Виваком дойде и последната фактура. Как подяволите след като вече са взели неустойка за оставащите месеци до края на договора сега в тази фактура вместо да има само сума за разговори са начислили и 1 месечна вноска?! Зануляването на сметката докато беше номера към Мтел ставаше на 28-ми. Заявката за прехвърляне пуснахме към 17-ти. Към 20 Септември платих 24лв (3 такси), като договора принципно беше до 28 декември 2012. И тези нещастници сега като е излезнала фактура и начисляват още 1 такса. Сега се разрових и за щастие намерих и касовата бележка за платената неустойка. Добре, че само съм я бил намачкал на топка, но не съм я бил изхвърлил... Утре отивам и предполагам, че ще се стигне до скандал, защото в магазин на Мтел ще ми кажат, че те нищо не могат да направят и щом така им излиза в системата то трябва да платя, пък после да си пускам колкото искам жалби.