"Мтел" с нова идентичност и философия

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re:

Мнение от KOBRETI » 25 сеп 2012, 20:00

[Quote]А това някой ще коментира ли, моля?
Понеже не съм клиент на Мтел не занех за това обстоятелство. Дано просто е нещо старо, което в галимацията по 'ребрандинга" да са пропуснали да махнат.

http://www.mtel.bg/plashtane-na-mesechna-smetka-prez-kreditna-karta[/Quote]
Защо да го махат? Аз го ползвах. Вкарваш си данните от картата ОФЛАЙН, след което само се обаждаш на *88, казваш, че искаш да си платиш сметката и всичко е готово. Супер удобно

Vedg
Регистриран: 15 юни 2012, 23:53

Re:

Мнение от Vedg » 25 сеп 2012, 22:26

Преди малко чатих с оператор от сайта. И каза че има нови планове МОБИ!!!!!!!.
Някой задава ли си въпроса защо от Актив, стана МОБИ?
АМИ за БАЛЪЦИ, да кълват още.
Кое му е новото на МОБИ?
Новият финансов директор идва от......Словения и там има такива планове....
Price plan M ZATE
On-net calls Unlimited
Calls to other mobile networks 500 min
Landline calls
SMS/MMS 500
Included data 500 MB
Monthly cost 22,90 EUR

Дали не се е вече ударил по челото???????
И се питам кое му е новото на МТЕЛ?????

Atlantique
Регистриран: 06 фев 2010, 22:33

Re:

Мнение от Atlantique » 26 сеп 2012, 00:07

[Quote]http://www.mtel.bg/plashtane-na-mesechna-smetka-prez-kreditna-karta
www.mtel.bg/plashtane-na-mesechna-smetka-prez-kreditna-karta

Всички притежатели на VISA или Master Card могат да заплатят и чрез обаждане на *88 или POS в магазините на Мтел като попълнят регистрационна форма (Word).

Моля, изпратете подписаната форма на факс 35929238686 или 359881108686 или на [email protected].

Формата трябва е придружена от копие на лицевата страна на кредитната карта и копие на двете страни на личната карта на картодържателя.
[/Quote]

[Quote]Защо да го махат? Аз го ползвах. Вкарваш си данните от картата ОФЛАЙН, след което само се обаждаш на *88, казваш, че искаш да си платиш сметката и всичко е готово. Супер удобно
[/Quote]

Не смятах да коментирам, и е малко встрани от темата, но на това и аз не се сдържах. Все пак е показателно за това, доколко "Мтел" е с "нова идентичност и философия", и може ли това да стане за 1 ден, като само се ребрандираш. Ако ли изобщо се стремиш да промениш нещо [B]съществено[/B]...

Мога да разбера, че този необичаен начин за изпращане на лични данни е удобен за някои потребители. Обаче замисляте ли се, какви колосални възможности за злоупотреби се създават. Данните от кредитната ти карта, нейно копие и копие от двете страни на личната ти карта!? Да ги дам на Мобилтел?! :X (woo)

Ще спомена за сравнение процеса по регистриране на СИМ карти преди време. [u]Изрично беше посочено[/u], кои лични данни се събират при регистрацията, и че операторът трябва да ги има на заявлението за регистрация с подпис на заявителя, [u]без да копира документи за самоличност[/u]. (Става дума за ЛК, или за паспорт на чуждестранен гражданин)

Мобилтел, единствени от 3-те оператора, настояваха да ми сканират личната карта, с обяснението, че те не я копират, а само обработват електронно изображението й, с цел да извлекат знаците и цифрите, за автоматично попълване на заявлението. Не се съгласих, спорихме, и за малко да трябваше да се обръщам към КЗЛД и КЗП, за това че служители на Мобилтел отказват да изпълнят закона. А това трудно се доказва, защото ти отказват устно, а ти не си ли регистрираш СИМ картата - след време ще бъде деактивирана.

Другите 2 оператора ми регистрираха СИМ картите без да се правят на ВИП и примадони, като просто изпълниха каквото им беше разпоредено от държавата.

Изводите оставям на вас.

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re:

Мнение от samoznai » 26 сеп 2012, 09:49

Добре де, не мога да проумея защо е необходима тази регистрация.
В Глобул отивам и просто си давам картата на касата и въвеждам пина. Не ме питат кой съм дори. Когато плащам по интернет от сайта им, също не ме питат за това кой съм, не ми искат копия от лична карта и т.н.
Не е ли работа на банката да ме провери, когато ми издава картата? Защо им е на Мтел, те не могат да изгубятъ нищо.

zet23
Регистриран: 25 авг 2010, 22:33

Re:

Мнение от zet23 » 26 сеп 2012, 13:02

[quote]...Можеш ли да ми дадеш абонаментен план с национални минути и включен интернет?! НЕ не можеш, само не ми казвай 30 мин. и ала-бала....[/quote]
Surf&Talk за 35лв има 100 минути месечно към всички.
И не разбирам какво обясняваш за Globul - Web'n'Talk(http://www.globul.bg/bg/postpaid.21.html?posm=21) за 35лв е аналогичен.
Когато се опитваш да спорищ с някого е хубаво да имаш аргументи, а не да говориш наизуст.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re:

Мнение от AVKansazov » 26 сеп 2012, 13:33

Пич кво се правиш на тарикат?
Що даваш линк към архивите а не към сегашните планове???
http://www.globul.bg/bg/postpaid.31.html?posm=21
500 срещу 100(+1000 само в мрежата) аналогични били викаш?
[Quote]Когато се опитваш да спорищ с някого е хубаво да имаш аргументи, а не да говориш наизуст.[/Quote]
с твоите камъни по твоята глава тролче! (angry)
Ако трябва да правим по-точни аналогии юнайтед за 35 е вече 150+1500 и интернета е повече.
Къде са ви прехвалените предложения??
Трябваше да ги пуснете в понеделник - вместо това само напълнихте медиите с платени статии и тролове и изкарахте само "философски" разсъждения за новото тъпо лого.
Станахте за смях! (no)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re:

Мнение от Ванката » 26 сеп 2012, 13:56

[Quote]Ако трябва да правим по-точни аналогии юнайтед за 35 е вече 150+1500 и интернета е повече.[/Quote]

Точно така и аз се прехвърлих на Юнайтед вече.(yes)
Оказа се, че говоря повече с Глобул от няколко месеца насам и най-вече го направих заради интернета 1500мб на макс. При това такта е 60/1 (все още).:D
Относно Мтел мога да обобщя, че това, което видяхме е, как се пръскат парите на хората за ПР и нови логота, но фактически за клиента нищо, или "най-доброто предстои".(whistle)
Samsung GALAXY S22 Ultra

zet23
Регистриран: 25 авг 2010, 22:33

Re:

Мнение от zet23 » 26 сеп 2012, 14:05

Сгрешил съм - това е първият намерен от Google резултат при търсене "globul web and talk". На мен ми изглеждаше легитимен.
Настоящата оферта на Globul за 35 лева е значително по-добра от предлаганото от MTel.

PS. Такива обращения можеш да си позволиш само към роднините си!

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re:

Мнение от AVKansazov » 26 сеп 2012, 14:26

Да бе просто така го намери и публикува и веднага се хвана че твоите хора са най-добрите.
Колко удобно.

Обръщението ми се отнася за всички в бандата ви пардон офиса.

А бе къде изчезна Викито(обективния)?
Май е напуснал - иначе да не се появи при такова раздвижване.:|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Re:

Мнение от @PLAYLIFE » 26 сеп 2012, 14:29

[Quote]Трябваше да ги пуснете в понеделник - вместо това само напълнихте медиите с платени статии и тролове и изкарахте само "философски" разсъждения за новото тъпо лого.[/Quote]
Много точно! (yes)
Вече и dir dot bg са с ментелски бакграунд, добре че не се вижда много ;)

Интересно е как пари за глупости винаги имат, вместо да предложат наистина нещо на своите клиенти - и без толкова много реклама хората се интересуват и знаят, а в тези времена имат нужда от изгодни предложения, а не от червен фон във всяки БГ сайт (whistle)

Отговори