“Мтел” също ще предложи iPhone 6s и iPhone 6s Plus от 9 октомври
1500лв за малкият 16гб
2000лв за големият 16гб
Са си напълно нормални цени....
Гледайте тези цифри и няма да се шокирате.
2000лв за големият 16гб
Са си напълно нормални цени....
Гледайте тези цифри и няма да се шокирате.
Re: “Мтел” също ще предложи iPhone 6s и iPhone 6s Plus от 9 октомври
Абе "много хубави" тези новите айфони, а никой не се е похвалил, че го има във форума... Що така? :|
Май са, като еднояйчни близнаци със старите и няма много "сметка" човек да се набутва за едно и също два пъти...? :D
Цената трябва да е дори по-ниска навсякъде, заради [B]нулевата[/B] визуална разлика между двата модела...
Адски тъпо е да се прави печалба по този начин.
Май са, като еднояйчни близнаци със старите и няма много "сметка" човек да се набутва за едно и също два пъти...? :D
Цената трябва да е дори по-ниска навсякъде, заради [B]нулевата[/B] визуална разлика между двата модела...
Адски тъпо е да се прави печалба по този начин.
Re: Re: “Мтел” също ще предложи iPhone 6s и iPhone 6s Plus от 9 октомври
Ами по нищо не личи. Официалните партньори не пропускат да се похвалят и да обявят най-малкото предварително записване/продажба, както правят Теленор и останалите оператори в света, които имат договор. Елементарна търговска логика.
Според мен пак сме купили по един кашон от двата вида от Дубай и пак ще има забавни цени.
Според мен пак сме купили по един кашон от двата вида от Дубай и пак ще има забавни цени.
[Quote]Абе "много хубави" тези новите айфони, а никой не се е похвалил, че го има във форума... Що така?
Май са, като еднояйчни близнаци със старите и няма много "сметка" човек да се набутва за едно и също два пъти...?
Цената трябва да е дори по-ниска навсякъде, заради нулевата визуална разлика между двата модела...
Адски тъпо е да се прави печалба по този начин.[/Quote]
Га са появи ши са похваля ла... не се притеснявай:)
И снимки ще кача да гледаме тука...
Цените са си супер- 2000лв за Айфон нищо не е, освен това има заеми, маеми- може да се оправим.
Просто заема трябва да е малък, защото догодина ще излезе седмица и трябва този да го продаваш и да взимаш другият...
Освен това разлика има, не е верно, че няма...
Първо на първо е малко по-дебел с 0.2мм.
И е с 20 грама по-тежък.
Дори само заради тези 2 причини си заслужава да се тръпне в очакване.
Много съм доволен тази година, направо гледам моя Айфон 6 плюс с толкова остарял вече дизаин, и не мога да повярвал, че съм спал седмица в палатка и 15 часа съм чакал на опашка заради този стар дизаин....как се менят времената...
Май са, като еднояйчни близнаци със старите и няма много "сметка" човек да се набутва за едно и също два пъти...?
Цената трябва да е дори по-ниска навсякъде, заради нулевата визуална разлика между двата модела...
Адски тъпо е да се прави печалба по този начин.[/Quote]
Га са появи ши са похваля ла... не се притеснявай:)
И снимки ще кача да гледаме тука...
Цените са си супер- 2000лв за Айфон нищо не е, освен това има заеми, маеми- може да се оправим.
Просто заема трябва да е малък, защото догодина ще излезе седмица и трябва този да го продаваш и да взимаш другият...
Освен това разлика има, не е верно, че няма...
Първо на първо е малко по-дебел с 0.2мм.
И е с 20 грама по-тежък.
Дори само заради тези 2 причини си заслужава да се тръпне в очакване.
Много съм доволен тази година, направо гледам моя Айфон 6 плюс с толкова остарял вече дизаин, и не мога да повярвал, че съм спал седмица в палатка и 15 часа съм чакал на опашка заради този стар дизаин....как се менят времената...
Re: Re: Re: “Мтел” също ще предложи iPhone 6s и iPhone 6s Plus от 9 октомври
Аз като гледам си има записване при Мтел, даже имат обещание на сайта:
"Първите клиенти, поръчали онлайн, ще спестят 1 месечна такса от избрания абонаментен план и ще получат своя нов iPhone 6s или 6s Plus още в събота, на 10.10.2015 г.!"
"Първите клиенти, поръчали онлайн, ще спестят 1 месечна такса от избрания абонаментен план и ще получат своя нов iPhone 6s или 6s Plus още в събота, на 10.10.2015 г.!"
Re: Re: Re: Re: “Мтел” също ще предложи iPhone 6s и iPhone 6s Plus от 9 октомври
Ти като гледаш,че има онлайн поръчка,обявени ли са цени?!Иначе много йезуитско става.До 9.10.2015 май има само един ден!
Re: Re: Re: Re: “Мтел” също ще предложи iPhone 6s и iPhone 6s Plus от 9 октомври
Да се чете: "Първите балъци, поръчали от НАС, на 10.10 да се подготвят за двугодишен договор за Нонстоп на 70 лв. месечна такса и цена на 6s - 16 gb 2 000 лв. в брой или 150 лв. месечно на лизинг" :D
-
- Регистриран: 09 юни 2012, 10:10
Който му е скъп, да не купува.
Просто е.
Просто е.
iPhone 11 Pro Max Gold
Re: “Мтел” също ще предложи iPhone 6s и iPhone 6s Plus от 9 октомври
Ще купуваме, ама не от Ментел :D Който е тъп - да купува от Ментел на цена с договор по-висока от свободната продажба :D
Re: Re: “Мтел” също ще предложи iPhone 6s и iPhone 6s Plus от 9 октомври
На един колега му донесоха 6S от щатите, игра си с него два три дни и накрая реши, че ще си остане с 6-цата и го продаде. Не откривал особена разлика при употреба между двата.
Интересно ми е колко от собствениците на 6-ци във форума, са решили да го сменят за 6S?
Интересно ми е колко от собствениците на 6-ци във форума, са решили да го сменят за 6S?