Мтел става A1 с обещание за много промени
Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Като не ти харесват не ги ползвай имаш още два други оператора + любимците на цинка - булсатком.
Аз ги ползвам от 1998 и никога не съм се оплаквал
Иначе ... сега с предплатена в роуминг
Аз ги ползвам от 1998 и никога не съм се оплаквал
Иначе ... сега с предплатена в роуминг
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
[B]Сайтчето успя да "падне" веднага след като поставих тъпото им приложение на смартфона, но ПРЕДИ да ми активират бонусченцето.[/B]
Старите тъпи шаврантийски номера. Преди петнайстина години бях събрал от неква предплатена промоция към 30 минути (инфо за по-младите: тогава любимият им доставчик дереше българските кожи с ДОЛАР за минута разговор, и цените се обявяваха на сайтчето им в ДОЛАРИ!), след което в един момент сайтчето им "падна" защото имало "бъг", и минутите ми изчезнаха.
Старите тъпи шаврантийски номера. Преди петнайстина години бях събрал от неква предплатена промоция към 30 минути (инфо за по-младите: тогава любимият им доставчик дереше българските кожи с ДОЛАР за минута разговор, и цените се обявяваха на сайтчето им в ДОЛАРИ!), след което в един момент сайтчето им "падна" защото имало "бъг", и минутите ми изчезнаха.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Жената още вчера била заявила бонуса, още като съм и казал, но до този момент ни вест, ни кост... :)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Който ял баница ял. Може да са спрели вече кранчето. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Помня как беше с предплатените. Аз на абонаментнт без много разговори плащах 200-300 лева. Иначе като пуснаха смс услугата беше без пари. Просто обхат нямаше и ползвах Мобиком - и там големи сметки.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Сега пробвах да активирам бонуса. Изписа ми, че ще се активира възможно най-бързо - в следващите НЯКОЛКО ДНИ.
Стана ми малко смешно за каква бързина става дума в случая, но на подарен кон зъбите не се гледат. Така, че адаш трябва да имате търпение няколко дни, за да се активира :)
Ред. Интересно е, че след като съм активирал бонуса продължава да ми излиза прозорец с предложение за активиране. :D
Стана ми малко смешно за каква бързина става дума в случая, но на подарен кон зъбите не се гледат. Така, че адаш трябва да имате търпение няколко дни, за да се активира :)
Ред. Интересно е, че след като съм активирал бонуса продължава да ми излиза прозорец с предложение за активиране. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Получила е смс, че поради големия интерес изпитвали затруднения. Миналата година, когато Виваком бяха пуснали двата терабайта, как не изпитаха затруднения? Ясно ми е, че бонуса, ще достигне до поне милион потребители и не се крие, но все пак... Може пък нещо да си пренастройват билинга и това да е причината, знам ли и аз.
[Quote]Ред. Интересно е, че след като съм активирал бонуса продължава да ми излиза прозорец с предложение за активиране[/Quote]
Цъкай върху него докато спре да излиза. Може пък да натрупаш 20-30000 МБ още. :D
[Quote]Ред. Интересно е, че след като съм активирал бонуса продължава да ми излиза прозорец с предложение за активиране[/Quote]
Цъкай върху него докато спре да излиза. Може пък да натрупаш 20-30000 МБ още. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
[Quote]Цъкай върху него докато спре да излиза. Може пък да натрупаш 20-30000 МБ още.[/Quote]
Ахах. Мога да ударя кьоравото:D.
Може и в билинга да е причината, защото от днес съм в нов отчетен период, а си стоят данните от вчера.
Как виваком също дават бонуси, които се активират веднага и не им забива билинга. Но с мтел имам горчив опит. Преди години с месеци не излизаха сметките. Настана пълен хаос.:D
Затова по-добре да не цъкам повече, за да не стана на минус 20-30000 мб:)
Ахах. Мога да ударя кьоравото:D.
Може и в билинга да е причината, защото от днес съм в нов отчетен период, а си стоят данните от вчера.
Как виваком също дават бонуси, които се активират веднага и не им забива билинга. Но с мтел имам горчив опит. Преди години с месеци не излизаха сметките. Настана пълен хаос.:D
Затова по-добре да не цъкам повече, за да не стана на минус 20-30000 мб:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Нямаха затруднения, защото за този бонус не беше официално обявен и знаеха много малко хора, докато сега знаят много повече.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Кой бонус? При инсталирането на моят виваком дават 1000 мб. Мисля си че много широко рекламираха приложението и бонуса.
Ред. Сетих се че и при пускането на 4g мрежата виваком даваха мисля 4000 мб и много го рекламираха.
Ред. Сетих се че и при пускането на 4g мрежата виваком даваха мисля 4000 мб и много го рекламираха.