Мтел става A1 с обещание за много промени
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Имай в предвид, че сега се сменя и софтуера.
Вивата нищо ... само раздаваха :)
Вивата нищо ... само раздаваха :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Така ли? Аз не съм чул нищо за смяна на софтуер. Последният път като си сменяха софтуера хората останаха с месеци без фактури. Дано да не стане същото.
Не ме разбирайте, че защитавам виваком. По принцип всички са еднакви. Похвално е, че и мтел най-после се отпуснаха малко. Нека всички да раздават и само да раздават.
Не ме разбирайте, че защитавам виваком. По принцип всички са еднакви. Похвално е, че и мтел най-после се отпуснаха малко. Нека всички да раздават и само да раздават.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
може би имат някакви проблеми щом сменят и софтуер - фактурата ми за втори пореден период е нулева, но не съм звънял да ги питам защо е така.. Първата беше нулева заради онлайн поръчка на нов план, но втората трябваше да има някаква сума..
Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Извинете, ако вече е питано:
Според вас възможно ли е да си активирам бонуса по-късно, например след няколко месеца? А когато го активирам ще се точат ли първо моите мегабайти, а после тези на бонуса? Засега игнорирам съобщението в приложението и не съм натискал "откажи". :) :|
Според вас възможно ли е да си активирам бонуса по-късно, например след няколко месеца? А когато го активирам ще се точат ли първо моите мегабайти, а после тези на бонуса? Засега игнорирам съобщението в приложението и не съм натискал "откажи". :) :|
Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Чука писател, чука не читател.
Най-отдолу пише условия, чукваш го.
Бонусът се предлага до 31.07.2018. Това е последната дата, на която може да се активира.
Научете се да си скролвате докрай и да си изчитате всичко, не после да се жалвате, че са ви излъгали.
Най-отдолу пише условия, чукваш го.
Бонусът се предлага до 31.07.2018. Това е последната дата, на която може да се активира.
Научете се да си скролвате докрай и да си изчитате всичко, не после да се жалвате, че са ви излъгали.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Първо е бонуса а после собствените.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Благодаря! :)
Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Днес обиколих 5 офиса на Вивата да прехвърля една карта от предплатена на 2000 мин. + 2000 Mb. за 12 лв. и отговорът на всички беше,че офертата била само за преподписване.Сега вместо да спечелят 12 месеца x 12 лв.=144 лв.,картата отива в коша и взимам една на Мтел с 6 лв= 200 мин към всички+200 към Мтел + 4000 Mb интернет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Уеднаквяват софтуера на всички оператори в групата.
Не е нужно да го разгласяват.
Тези от магазините не знаят подробно.
Не е нужно да го разгласяват.
Тези от магазините не знаят подробно.