Пуснаха свободно да гледаме националите ни по волейбол.
https://www.facebook.com/TVMAXSport/?hc_ref=ARRVEVOfLRyiY05VnVY7TRNBIvgnQiSceQ0FkzrWYv2CgEFTVLc7bc4l9CugLqgdbqw
Мтел става A1 с обещание за много промени
Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Мина седмица, а фактури няма. Май се заформя проблемът от преди години със закъснелите с месеци фактури.
На мен всъщност ми дреме как ще се казват, но защо клиентите трябва страдат от промените им.
На мен всъщност ми дреме как ще се казват, но защо клиентите трябва страдат от промените им.
Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Първото, което направиха е да махнат безплатните 0800 телефони за връзка. Страхотни, обичам ги. ;)
Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Как оценявате дотук ребрандинга? За мен е провал, направиха го преди да са се подготвили както подобава...
Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
Долу горе. 4Г мрежата в София се оправи на много места, където преди ме изхвърляше на 3Г. В затворени помещения също. Но обслужването в магазините много им куца. Висене на опашки, от един на друг компютър, абе ужас. Добре, че рядко ми се налага да посещавам техни офиси.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
То по тея опашки са хора които опитват да набутат. Тези които разбират от години плащат онлайн и ходят в офис само да преподпишат и вземат телефон евентуално.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел става A1 с обещание за много промени
В големите градове им е подобрено 4g, да. Но това често да те изхвърля на 3g трябва да спре. Вече и в повече села има 4g, което е хубаво.
Но трябва в повече малки градове и села, а и по пътищата още да се работи. Добре е картата на покритие да стане по-реална като теленорската. На места е мацнато, че има в селото, а то има когато виладжията си пусне рипитъра, а пък в друго село плеснато сякаш има само в едната махала, то обаче има навсякъде, даже и по пътя.
Но трябва в повече малки градове и села, а и по пътищата още да се работи. Добре е картата на покритие да стане по-реална като теленорската. На места е мацнато, че има в селото, а то има когато виладжията си пусне рипитъра, а пък в друго село плеснато сякаш има само в едната махала, то обаче има навсякъде, даже и по пътя.