“Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
[Quote]Xiaomi са добри заради съотношение цена качество[/Quote]
Остава да видим дали съотношението ще остане добро и когато започне да се предлага официално в България.
Остава да видим дали съотношението ще остане добро и когато започне да се предлага официално в България.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
Предпочитам Китай без договори и ангажименти за подобни телефони. Note 4 черен 3/32 за 260 кинта е идеална оферта. 20 дена е доставката. Митница не минава.
Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
Mi6, Mi5s са с камери много по-добри от на iPhone 7. Сравнявал съм ги и знам. А за цените...има AliExspress
Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
Всички сте сравнявали и знаете, а може ли и ние да видим нещо от сравненията?
Снимчици, видео, ала-бала нещо...?!?!
Благодаря предварително!
Снимчици, видео, ала-бала нещо...?!?!
Благодаря предварително!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
[Quote]Който иска да даде 1000лв за нещо, което го има за 500-600 нека дава.
Така както при Мерцедес, Ауди, Епъл, Самсунг и т.н. огромна част от цената е емблемата.[/Quote]
Дрън-дрън, ярина...
Затова по света милиарди искат да карат Мерцедес, нали?
Същото е и с мобилните апарати - всеки, който не може да си позволи да кара Мерцедесите, пише като гламав колко хубави и как същите били Москвичите и как само глупаците купували скъпото.
:D
Така както при Мерцедес, Ауди, Епъл, Самсунг и т.н. огромна част от цената е емблемата.[/Quote]
Дрън-дрън, ярина...
Затова по света милиарди искат да карат Мерцедес, нали?
Същото е и с мобилните апарати - всеки, който не може да си позволи да кара Мерцедесите, пише като гламав колко хубави и как същите били Москвичите и как само глупаците купували скъпото.
:D
Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
Човече ти си от хората, които имат някакви пари да си позволяват скъпи джаджи,но всичко е преходно и колелото се върти,утре може да смениш плочата!
Не всеки може да отдели 1000-1500 лв за телефон не го забрявай!
Не всеки може да отдели 1000-1500 лв за телефон не го забрявай!
Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
След като и в България вече се произвеждат някои части за Мерцедес и БМВ, няма как това да са същите коли като онези преди двайсетина години.
Имаш бол пари, харчи си ги на воля и със здраве (yes) Но не отричай правото на избор на всеки от нас.
Имаш бол пари, харчи си ги на воля и със здраве (yes) Но не отричай правото на избор на всеки от нас.
Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
Да наистина са добри телефони, батерията на някои модели е изключителна. Лично аз съм много доволен от моя Redmi 4 Prime.
Излезе 450 лв. с таксите на митница. Но при фабричен дефекст с микрофона (заглушен е) и губене на обхват при разговори е далеч от перфектен. Да може би е такава бройка. Но понякога смятам, че е добре скъпапата техника, която закупуваме да има гаранция в България.
Излезе 450 лв. с таксите на митница. Но при фабричен дефекст с микрофона (заглушен е) и губене на обхват при разговори е далеч от перфектен. Да може би е такава бройка. Но понякога смятам, че е добре скъпапата техника, която закупуваме да има гаранция в България.
Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
Колега Бачев, с цялото ми уважение към всеки събеседник в този форум държа да ти кажа, че аз НЕ отричам правото на избор на който и да е човек.
Репликирам само тези, които пишат небивалици от сорта на това, че това, което ти дава Мерцедеса ти го дава и Киа-та (примерно) и същото важало и за телефоните.
Ползвал съм 4 модела Xiaomi през годините и по начина, който ползвам аз моите апарати (по 16-17 часа в денонощието яко мачкане в работен аспект и чат-пат и за кеф), Xiaomi-то издиша доста (не помня моделите, които съм пробвал, но ако държиш ще си разровя нещата да потърся).
Преди години, когато купих 6 Плюс и разбрах колко чудесен апарат и батерия имам в ръцете си, разкарах iPad-а и лаптопа и на практика телефона ми е всичко от момента на излизането ми сутрин, до прибирането ми вечер.
Имам 8 мейла, работя едновременно с всички офис приложения, приглеждом видео и аудио файлове често и още куп неща.
Както и да е, отплеснах се.
20 пъти съм писал из форума - Xiaomi е добър вариант в съотношение цена-качество и за хора с 20 минути разговори на ден, ровене в нета за кеф и ФБ и Вайбър е може би чудесен апарат с добра батерия и камера през деня.
Никога, обаче, което и да е Xiaomi в ценовия диапазон до 500-600 лева не може да стъпи на малкия пръст на Самсунг, Епъл, Сони, ЛГ и още няколко марки.
Надявам се това мое по-изчерпателно мнение да внесе яснота в това, което искам да кажа и да не се бъркаш, че отнемам правото на избор на хората. :)
пп. Няма да забравя как ми се скапа апарата на 10 дни насред път и като стигнах в Бургас трябваше да моля колеги с лаптоп да ми услужат, че да ровя, да качвам некви стейбъл ром-ове и да проверявам имам ли гугъл приложения и...
Смрад отвсякъде, честно!
Репликирам само тези, които пишат небивалици от сорта на това, че това, което ти дава Мерцедеса ти го дава и Киа-та (примерно) и същото важало и за телефоните.
Ползвал съм 4 модела Xiaomi през годините и по начина, който ползвам аз моите апарати (по 16-17 часа в денонощието яко мачкане в работен аспект и чат-пат и за кеф), Xiaomi-то издиша доста (не помня моделите, които съм пробвал, но ако държиш ще си разровя нещата да потърся).
Преди години, когато купих 6 Плюс и разбрах колко чудесен апарат и батерия имам в ръцете си, разкарах iPad-а и лаптопа и на практика телефона ми е всичко от момента на излизането ми сутрин, до прибирането ми вечер.
Имам 8 мейла, работя едновременно с всички офис приложения, приглеждом видео и аудио файлове често и още куп неща.
Както и да е, отплеснах се.
20 пъти съм писал из форума - Xiaomi е добър вариант в съотношение цена-качество и за хора с 20 минути разговори на ден, ровене в нета за кеф и ФБ и Вайбър е може би чудесен апарат с добра батерия и камера през деня.
Никога, обаче, което и да е Xiaomi в ценовия диапазон до 500-600 лева не може да стъпи на малкия пръст на Самсунг, Епъл, Сони, ЛГ и още няколко марки.
Надявам се това мое по-изчерпателно мнение да внесе яснота в това, което искам да кажа и да не се бъркаш, че отнемам правото на избор на хората. :)
пп. Няма да забравя как ми се скапа апарата на 10 дни насред път и като стигнах в Бургас трябваше да моля колеги с лаптоп да ми услужат, че да ровя, да качвам некви стейбъл ром-ове и да проверявам имам ли гугъл приложения и...
Смрад отвсякъде, честно!
Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
[Quote]Но не отричай правото на избор на всеки от нас.[/Quote]
Прочетете, моля, поста ми към Бачев, за да не се повтарям.
И къде точно видяхте да отричам правото на избор на хората?
Недоумявам как един казва "Не отричай правото на избор" и после 15 души започват да го повтарят, за да стане истина...
Прочетете, моля, поста ми към Бачев, за да не се повтарям.
И къде точно видяхте да отричам правото на избор на хората?
Недоумявам как един казва "Не отричай правото на избор" и после 15 души започват да го повтарят, за да стане истина...