“Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
[Quote]В Плесио има няколко модела 2год. гаранция[/Quote]
Разбира се. Като пример :
Плесио - Xiaomi Redmi Note 4 64GB 4G Black е на цена - [B]479 лв.
[/B]Алиекспрес - Xiaomi Redmi Note 4 64GB 4G Black + доставка излиза към [B]365 лв.[/B]
Изводите си ги правете сами.
Разбира се. Като пример :
Плесио - Xiaomi Redmi Note 4 64GB 4G Black е на цена - [B]479 лв.
[/B]Алиекспрес - Xiaomi Redmi Note 4 64GB 4G Black + доставка излиза към [B]365 лв.[/B]
Изводите си ги правете сами.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
"дай всички дружно на пазар в Илиенци да подпомагаме дръпнатите"
Хиляди пъти предпочитам на тях да давам, отколкото на едни други, които си бият жените. Жълтата раса ще спаси света. ;)
Хиляди пъти предпочитам на тях да давам, отколкото на едни други, които си бият жените. Жълтата раса ще спаси света. ;)
Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
Изводът е ясен - и гаранцията и рекламите си ги плащаме в цената. Хич не са безплатни всъщност.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
Отдавн на кутийте на Apple пише Assembled in China. На Самсунг направо си пише Made in China. За всеки влак си има пътници. Има хора който ще дават по 1000 + лв за телефон и такива 200 - 300 лв. Не ме е срам да си призная аз давам по 200 - 300 лв обикновенно ги поръчвам от Али. Предимно купувам Асус. За тия пари перфектен телефон. Никога няма да кажа, че е по добър от от Iphone или S7. Просто имам други приоритети. Колегата дето писа по горе да също зареждам горива от Марешки и какво от това ( няма как някой да ме убеди че на 300 м в бензиностанцията на Лукойл продават нещо по качесвено но доста по скъпо), парите са си мой харча си ги както искам.
[Quote]Алиекспрес - Xiaomi Redmi Note 4 64GB 4G Black + доставка излиза към 365 лв.[/Quote]
Даже около 340 е във Fantacy. Нo ние сме в ЕС и има един куп такси за продажба у нас, не трябва да забравяме и това, щото когато се ползваме от облагите в съюза, като падането на роуминг, не мрънкаме, а се радваме.
Даже около 340 е във Fantacy. Нo ние сме в ЕС и има един куп такси за продажба у нас, не трябва да забравяме и това, щото когато се ползваме от облагите в съюза, като падането на роуминг, не мрънкаме, а се радваме.
Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
[Quote]Даже около 340 е във Fantacy...[/Quote]
При повечето търговци е толкова. Писал съм за цена + доставка на DHL, която е окоро 23$ за да няма допълнителни митнически такси тук, затова е и по-скъпо, а FANTACY TECHNOLOGY не предлага подобна опция, а и има риск от митница при него, както и при повечето търговци при тип "безплатна доставка". Повод за мрънкане не виждам, но и да ти предлагат с надценка със 100 лв. и повече за телефоните тук - също.
При повечето търговци е толкова. Писал съм за цена + доставка на DHL, която е окоро 23$ за да няма допълнителни митнически такси тук, затова е и по-скъпо, а FANTACY TECHNOLOGY не предлага подобна опция, а и има риск от митница при него, както и при повечето търговци при тип "безплатна доставка". Повод за мрънкане не виждам, но и да ти предлагат с надценка със 100 лв. и повече за телефоните тук - също.
Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
Едни казват, че с безплатната доставка, никога не влизал в митница, други с DHL, че било по-сигурно... 3-ти и за двете твърдят обратното. Кое е истина в крайна сметка, ако един ден се наложи да се поръчва от алито?
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Да, има разлика от около 120 лева. Това е за двете години гаранция. Дали да се плати или не и от къде да се купи всеки може сам да реши.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
[Quote]Едни казват, че с безплатната доставка, никога не влизал в митница, други с DHL, че било по-сигурно... 3-ти и за двете твърдят обратното. Кое е истина в крайна сметка, ако един ден се наложи да се поръчва от алито?[/Quote]
Разбира се има и случаи и при безплатна доставка да си получиш пратката без да е спряна на митницата за такси тук, въпрос на късмет е, могат да я спрат, а може би - не. Но в случая не става въпрос за тях, защото всички търговци я имат тази опция. А става въпрос за търговци, от които със сигурност може да поръчаш без да имаш допълнителни такси тук. При всеки такъв търговец в описанието има банери за Europian Union Express - следете ги тях, те ще ви дадат насока, ако решите да си поръчате по този начин.
Разбира се има и случаи и при безплатна доставка да си получиш пратката без да е спряна на митницата за такси тук, въпрос на късмет е, могат да я спрат, а може би - не. Но в случая не става въпрос за тях, защото всички търговци я имат тази опция. А става въпрос за търговци, от които със сигурност може да поръчаш без да имаш допълнителни такси тук. При всеки такъв търговец в описанието има банери за Europian Union Express - следете ги тях, те ще ви дадат насока, ако решите да си поръчате по този начин.
Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi
Хубавото на това, че се появяват в магазини и при оператори е, че можеш да тестваш машинките в ръка преди да ги купиш, не за първи път да ги видиш като пратката дойде. Друго е да видиш удобно ли ти седи в ръката, харесва ли ти дисплея, да щракнеш някоя тестова снимка, да пробваш ако има нещо интересно...
Лично мен ме интересува високия клас телелефони. И примено ако реша да давам $800 за Mi Mix 2, определено горното е важно за мен, както и предпочитам да имам реална гаранция, дори ако трябва да дам някоя друга стотачка отгоре.
Лично мен ме интересува високия клас телелефони. И примено ако реша да давам $800 за Mi Mix 2, определено горното е важно за мен, както и предпочитам да имам реална гаранция, дори ако трябва да дам някоя друга стотачка отгоре.