“Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от KuKeR » 20 авг 2017, 16:16

[Quote]В Плесио има няколко модела 2год. гаранция[/Quote]
Разбира се. Като пример :
Плесио - Xiaomi Redmi Note 4 64GB 4G Black е на цена - [B]479 лв.
[/B]Алиекспрес - Xiaomi Redmi Note 4 64GB 4G Black + доставка излиза към [B]365 лв.[/B]
Изводите си ги правете сами.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от tzincbg » 20 авг 2017, 16:19

"дай всички дружно на пазар в Илиенци да подпомагаме дръпнатите"

Хиляди пъти предпочитам на тях да давам, отколкото на едни други, които си бият жените. Жълтата раса ще спаси света. ;)

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от tzincbg » 20 авг 2017, 16:20

Изводът е ясен - и гаранцията и рекламите си ги плащаме в цената. Хич не са безплатни всъщност.

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от sabin_zaimov » 20 авг 2017, 16:46

Отдавн на кутийте на Apple пише Assembled in China. На Самсунг направо си пише Made in China. За всеки влак си има пътници. Има хора който ще дават по 1000 + лв за телефон и такива 200 - 300 лв. Не ме е срам да си призная аз давам по 200 - 300 лв обикновенно ги поръчвам от Али. Предимно купувам Асус. За тия пари перфектен телефон. Никога няма да кажа, че е по добър от от Iphone или S7. Просто имам други приоритети. Колегата дето писа по горе да също зареждам горива от Марешки и какво от това ( няма как някой да ме убеди че на 300 м в бензиностанцията на Лукойл продават нещо по качесвено но доста по скъпо), парите са си мой харча си ги както искам.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 20 авг 2017, 18:05

[Quote]Алиекспрес - Xiaomi Redmi Note 4 64GB 4G Black + доставка излиза към 365 лв.[/Quote]
Даже около 340 е във Fantacy. Нo ние сме в ЕС и има един куп такси за продажба у нас, не трябва да забравяме и това, щото когато се ползваме от облагите в съюза, като падането на роуминг, не мрънкаме, а се радваме.

KuKeR

Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от KuKeR » 20 авг 2017, 19:01

[Quote]Даже около 340 е във Fantacy...[/Quote]
При повечето търговци е толкова. Писал съм за цена + доставка на DHL, която е окоро 23$ за да няма допълнителни митнически такси тук, затова е и по-скъпо, а FANTACY TECHNOLOGY не предлага подобна опция, а и има риск от митница при него, както и при повечето търговци при тип "безплатна доставка". Повод за мрънкане не виждам, но и да ти предлагат с надценка със 100 лв. и повече за телефоните тук - също.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от sladyrko » 20 авг 2017, 19:13

Едни казват, че с безплатната доставка, никога не влизал в митница, други с DHL, че било по-сигурно... 3-ти и за двете твърдят обратното. Кое е истина в крайна сметка, ако един ден се наложи да се поръчва от алито?
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

ronnie
Регистриран: 09 юли 2004, 23:33

Мнение от ronnie » 20 авг 2017, 19:14

Да, има разлика от около 120 лева. Това е за двете години гаранция. Дали да се плати или не и от къде да се купи всеки може сам да реши.

KuKeR

Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от KuKeR » 20 авг 2017, 19:20

[Quote]Едни казват, че с безплатната доставка, никога не влизал в митница, други с DHL, че било по-сигурно... 3-ти и за двете твърдят обратното. Кое е истина в крайна сметка, ако един ден се наложи да се поръчва от алито?[/Quote]
Разбира се има и случаи и при безплатна доставка да си получиш пратката без да е спряна на митницата за такси тук, въпрос на късмет е, могат да я спрат, а може би - не. Но в случая не става въпрос за тях, защото всички търговци я имат тази опция. А става въпрос за търговци, от които със сигурност може да поръчаш без да имаш допълнителни такси тук. При всеки такъв търговец в описанието има банери за Europian Union Express - следете ги тях, те ще ви дадат насока, ако решите да си поръчате по този начин.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от board » 20 авг 2017, 19:35

Хубавото на това, че се появяват в магазини и при оператори е, че можеш да тестваш машинките в ръка преди да ги купиш, не за първи път да ги видиш като пратката дойде. Друго е да видиш удобно ли ти седи в ръката, харесва ли ти дисплея, да щракнеш някоя тестова снимка, да пробваш ако има нещо интересно...
Лично мен ме интересува високия клас телелефони. И примено ако реша да давам $800 за Mi Mix 2, определено горното е важно за мен, както и предпочитам да имам реална гаранция, дори ако трябва да дам някоя друга стотачка отгоре.

Отговори