“Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от KuKeR » 20 авг 2017, 19:55

[Quote]Хубавото на това, че се появяват в магазини и при оператори е, че можеш да тестваш машинките в ръка преди да ги купиш, не за първи път да ги видиш като пратката дойде. Друго е да видиш удобено ли ти седи в ръката, харесва ли ти дисплея, да щракнеш някоя тестова снимка, да пробваш ако има нещо интересно...
Лично мен ме интересува високия клас телелефони. И примено ако реша да давам $800 за Mi Mix 2, определено горното е важно за мен, както и предпочитам и да имам реална гаранция, дори ако трябва да дам някоя друга стотачка отгоре. [/Quote]
Първо - със сигурност никой от операторите няма да предлага цялото портфолио от моделите на Xiaomi - просто защото са много. По всяка вероятност ще се предлагат само устройства от средния ценови клас, защото цените на флагманите им почти вече са се изравнили с ценовата листа на другите флагмани и ако се предлагат, ще бъдат на цената на флагманите на другите телефони тук. Второ - по никакъв начин не бих разчитал на никаква професионална консултация от страна на Mtel, както и техните служители в който и да е офис относно въпросната марка, предимствата на MIUI, съотношение цена-качество на устройствата, така че неграмотност на служителите, които със сигурност не знаят нищо за този бранд, по-скоро ще е пречка за популяризирането както и ръста на продажбите на телефоните Xiaomi у нас. Едва ли ще знаят нещо за ROMOвете с които се предлагат те и каква е разликата между тях. Защото марката, за разлика от другите брандове, налагани с години тук, е за ограничен кръг на потребители и едва ли помощта на който и да е оператор тук ще спомогне да стане тук той по-голям. И трето, за класа на телефоните. За средностатистическият потребител тук флагманите няма да представляват никакъв интерес, в повечето случаи те за феновете на марката, а и цената им е съвсем друга. Достатъчно е да се погледне по онлайн сайтовете или в продавалника за да се види кой клас на марката е преобладаващият там. Що се касае гаранцията, то при някои търговци на Али се предлага, така че по този въпрос проблем не би трябвало да има.
P.S. Иначе за Mi MIX 2 ще трябва доста да почакаш, преди някой оператор да ти го предложи тук, с гаранция и на добра цена разбира се.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от board » 20 авг 2017, 21:08

То така преди години huawei стартираха с няколко модела от нисък клас у нас и с времето се наложиха.
Иначе на гаранция от някой в Алито не мога да гледам на сериозно. Ще си пращам телефона някъде по света да ми го ремонтирата, ако случайно пожелаят.

jeff1980
Регистриран: 25 юли 2007, 23:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от jeff1980 » 22 авг 2017, 05:49

На *88 ми казаха, че цената на телефона на свободна продажба ще е 329лв.

bachev31
Регистриран: 12 мар 2015, 12:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от bachev31 » 22 авг 2017, 07:12

Ако е този с 3 гб рам става цената

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от Воден-дух » 22 авг 2017, 08:49

А Ми 5 и Ми 6 ще предлагат ли? Виваком няма ли да се включат и те? Заключени ли ще са към Мтел телефоните?

ronnie
Регистриран: 09 юли 2004, 23:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от ronnie » 22 авг 2017, 09:15

Какво ще се предлага от цялата серия още не се знае. Виваком също водят преговори с Xiomi, даже преди Мтел, но засега няма нищо финализирано.

meteor
Регистриран: 07 май 2005, 12:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Мтел” започва да предлага смартфони на Xiaomi

Мнение от meteor » 22 авг 2017, 10:27

С 3gb/32gb e.

http://www.mtel.bg/ustroystva/smartfoni/xiaomi/redmi-4x.3421

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 22 авг 2017, 10:34

Интересно що са ти го казали като с най евтиния план без граници S е 340 лв.

D0N4T3LL0
Регистриран: 13 мар 2015, 10:34

Мнение от D0N4T3LL0 » 22 авг 2017, 12:10

Ами ако си клиент на мтел с мтел клуб ти е 330 лева без план, което е странно, защото както си написал наистина с най-евтиния план ти излиза по-скъп :D

П.С. По този повод, някой знае ли колко телефона мога да купувам по този начин чрез мтел клуб и има ли някакви условия или ограничения, че преди месец взех за подарък телефон така.

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Мнение от KuKeR » 22 авг 2017, 20:42

[Quote]На *88 ми казаха, че цената на телефона на свободна продажба ще е 329лв.[/Quote]
Не знам какво са ти казали, на сайта има обявена цена без план - 400 лв. От Али + доставка е 265 лв. Изводите оставям за вас.

Отговори