Най-добрият камерафон се казва iPhone 8 Plus, твърди DxOMark
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрият камерафон се казва iPhone 8 Plus, твърди DxOMark
Нямам идея. Ако няма общо със слабата ми интернет връзка тук, може би така така ги споделя iCloud като се създаде photo stream.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрият камерафон се казва iPhone 8 Plus, твърди DxOMark
Айде честито и на Note 8, 100 точки на снимки и изравнени 94 общи точки с iPhone 8 Plus.
https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-note-8-best-smartphone-zoom/
Остава да видим новите пиксели ще поемат ли пак водачеството...ама трудно с една камерка и новото оценяване. Ако не те, след месец iPhone X ще оглави върха. Страшна драма ;)
https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-note-8-best-smartphone-zoom/
Остава да видим новите пиксели ще поемат ли пак водачеството...ама трудно с една камерка и новото оценяване. Ако не те, след месец iPhone X ще оглави върха. Страшна драма ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрият камерафон се казва iPhone 8 Plus, твърди DxOMark
https://cdn.dxomark.com/wp-content/uploads/2017/10/SamsungNote8_20170929_164137-e1507031517104.jpg
Само че нещо куца много ясно тук, не мислиш ли? Забележи дърветата зад нея. Едното е горе-долу на фокус, останалите са на нивото на храста зад нея... явно. Просто наблюдение. Иначе ме съмнява Note 8 да снима лошо.
Само че нещо куца много ясно тук, не мислиш ли? Забележи дърветата зад нея. Едното е горе-долу на фокус, останалите са на нивото на храста зад нея... явно. Просто наблюдение. Иначе ме съмнява Note 8 да снима лошо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрият камерафон се казва iPhone 8 Plus, твърди DxOMark
Съвсем в реда на нещата и според моята скромна личност.
Вече 4-ти ден разцъквам с неимоверен кеф 8+ и Ноут 8 и с ръка на сърце мога да кажа, че от всички апарати, които съм ползвал, това са двата най-добри флагмана не само откъм камера и си струват всяка стотинка.
А камерите...
Най-добре всеки сам да разцъка и да добие впечатление, което да сподели тук. :)
Вече 4-ти ден разцъквам с неимоверен кеф 8+ и Ноут 8 и с ръка на сърце мога да кажа, че от всички апарати, които съм ползвал, това са двата най-добри флагмана не само откъм камера и си струват всяка стотинка.
А камерите...
Най-добре всеки сам да разцъка и да добие впечатление, което да сподели тук. :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Като имаме предвид какво успя досега да направи Google със софтуер няма да се изненадам ако с една камера Pixel 2 осигури по-добро боке.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрият камерафон се казва iPhone 8 Plus, твърди DxOMark
Ами нали това е същността на боке ефекта, разбирачо - един обект на фокус, другото зад него - замазано :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрият камерафон се казва iPhone 8 Plus, твърди DxOMark
Телефоните са прекрасни,но ме дразни факта че виждам хора с такива телефони и с коли които са по евтини от самия телефон,лично мене това ме дразни супер много!
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрият камерафон се казва iPhone 8 Plus, твърди DxOMark
Как може да те дразни нещо, което не те засяга лично? Всеки има право да избира, каква кола да кара и какъв телефон да ползва.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрият камерафон се казва iPhone 8 Plus, твърди DxOMark
[Quote]Телефоните са прекрасни,но ме дразни факта че виждам хора с такива телефони и с коли които са по евтини от самия телефон,лично мене това ме дразни супер много![/Quote]
Всеки си има различни приоритети! Някои хора не искат да карат по-скъпи автомобили, защото и без това трафика примерно в София е доста сериозен, а пишман шофьорите са навсякъде около нас.
Имам познат, който ползва все още Galaxy S3, но кара C 63 AMG.;) Винаги е искал да кара скъпи коли, а от мобилни технологии не се интересува. Дори самсунга навремето го купи по моя препоръка и е супер доволен.
Всеки си има различни приоритети! Някои хора не искат да карат по-скъпи автомобили, защото и без това трафика примерно в София е доста сериозен, а пишман шофьорите са навсякъде около нас.
Имам познат, който ползва все още Galaxy S3, но кара C 63 AMG.;) Винаги е искал да кара скъпи коли, а от мобилни технологии не се интересува. Дори самсунга навремето го купи по моя препоръка и е супер доволен.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Как точно става номерът тотал 100 точки за снимки, като в отделните критерии винаги е под 90 от 100?