Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max

Мнение от PoceH_BS » 07 сеп 2018, 13:12

[Quote]Не търси, няма да намериш[/Quote]

Нали за това ми е цялото роптане, защото ябълките вдигнаха летвата на минимум 5.8", съответно повечето андроид производители минават на минимум 6" (то не че вече не го направиха с 18:9 формата) и ако търсиш нещо читаво с по-малки размери на екрана/телефона и "ядеш дървото". Но щом масата народ я устройва, така ще е... Само ми е интересно как така изведнъж обърнахте палачинката и от най-големите противници на големите екрани/телефони станахте най-големите им защитници... Ей това ми е много интересно.

п.п. Има една приказка - "Златната среда" (aurea mediocritas) която идва още от древните римляни и е валидна и до ден днешен. Всяка крайност не е добра.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max

Мнение от gog88 » 07 сеп 2018, 13:43

Летвата я вдигнаха Самсунг с модела си S8, а не Епъл с Х. Съгласен съм с Вас, че на пазара няма нищо читаво с малък дисплей и сносни физически размери. През май месец търсех на майка ми модел около 5 инча, среден клас и нищо не намерих. Почти всичко беше около и над 5,2 инч. Така че промяната не е наложена от Епъл, а от друг "гигант". А всички следват тази тенденция. Както многократно е писано, хубава е, че при запазване на досегашните физически размери се увеличава площта на дисплея.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max

Мнение от Blue Sky » 07 сеп 2018, 13:56

[Quote][B]Американците са идиоти[/B][/Quote]

А вие, българите, сте цъфнали и вързани във всяко едно отношение, нали? Затова повечето българите живеят под прага на линията за бедност :|

Потребителски аватар
tedddyster
Регистриран: 08 яну 2008, 11:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max

Мнение от tedddyster » 07 сеп 2018, 14:28

Можело е да погледнеш Samsung A3 2017 и Samsung A5 2017, или някой от компактните модели на Sony :)

arakchiev
Регистриран: 01 мар 2014, 11:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max

Мнение от arakchiev » 07 сеп 2018, 14:50

Шегуваш ли се? 4.7 инчово Сони с топ хардуер струва 200-300 лева. Няма по-добро предложение ;)

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max

Мнение от iWolff » 07 сеп 2018, 15:54

Той компакта на Сони е със 4,7” дисплей, ама с тия рамки е със големината на телефон с 5,2” :D А и последния компакт е вече 5”.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max

Мнение от AVKansazov » 07 сеп 2018, 16:38

[Quote]А вие, българите...[/Quote]
Стига бе, ти какъв си?
"Пази боже сляпо да прогледа"... чел ли си го?Едва ли :|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

ilchev_n
Регистриран: 18 мар 2010, 20:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max

Мнение от ilchev_n » 07 сеп 2018, 17:35

Тоя форум отдавна трябваше да се закрие ! Четем, четем и незнам да плача ли или да се смея!

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Мнение от Blue Sky » 07 сеп 2018, 18:23

Не съм българин и не съм роден в България. Просто в момента живея тук.

Не искам темата да се насочи към мен и моя произход. Горното не го написах с цел провокация, а от нуждата всеки първо трябва да се погледне в огледалото и да прецени какъв е и колко струва и после да лепи етикети на другите.

Факт е, че само в пазари като българския китайските пръчки имат големи обороти. В САЩ за Huawei, ZTE & xiaomi не са чували, може би са доста назад от българите, м?

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max

Мнение от Боби13 » 07 сеп 2018, 18:29

Явно много, много голям ще да е българския пазар, за да има сред 5-те най-големи производители 3 китайски фирми. :D Отделно американския пазар винаги е по-различен от останалия свят ( става дума за всякакви стоки ), като например доста време трябваше на Самсунг да пробие. Другото е в момента забраната за Huawei и ZTE за търговия в Щатите ! И много моля да се спре с обидите към нас българите, защото американците са практически оформила се емигрантска нация !!!

Отговори