Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max
Повярвай ми, може и да не го осъзнаваш но си чист българин... от най-лошата порода.Това е много опасна зараза от която няма отърване и отдавна си я прихванал :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max
Не само са чували, ами и все повече американци ползват китайски телефони - имам приятели, семейство, живеят повече от 10 години в САЩ, и двамата са с Huawei- просто в техния град АТ&Т нямат добро покритие, а Спринт не предлагат добра цена за айфон с договор...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max
"Спринт не предлагат добра цена за айфон с договор... "
/ Get iPhone 8 for $8/mo. or iPhone 8 Plus for $12.17/mo. with Sprint /
Не знам твоите приятели в САЩ, къде са, кво са, но Спринт имат едни от най яките цени на Айфони.
Аз от тях имам Essential phone за 5$ на месец!!!!
Ако те интересува, виж сайта на Sprint, и им се обади да им кажеш.
/ Get iPhone 8 for $8/mo. or iPhone 8 Plus for $12.17/mo. with Sprint /
Не знам твоите приятели в САЩ, къде са, кво са, но Спринт имат едни от най яките цени на Айфони.
Аз от тях имам Essential phone за 5$ на месец!!!!
Ако те интересува, виж сайта на Sprint, и им се обади да им кажеш.
Iphone 15 Pro Max
[Quote]В САЩ за Huawei, ZTE & xiaomi не са чували, може би са доста назад от българите, м? [/Quote]
В много голяма грешка си! Точно защото на изгнилите ябълки им припари под задника, се наложи да използват ПОЛИТИЧЕСКО решение за налагане на забрана за продажбите им във ФАЩ! Къде е демокрацията? Къде е свободната и честна конкурента пазарна среда?! Къде е?!
В много голяма грешка си! Точно защото на изгнилите ябълки им припари под задника, се наложи да използват ПОЛИТИЧЕСКО решение за налагане на забрана за продажбите им във ФАЩ! Къде е демокрацията? Къде е свободната и честна конкурента пазарна среда?! Къде е?!
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max
Не знам, защо винаги така намесвате американците в темите за Apple, като дори техния пазарен дял там не е чак толкова голям, няма друг пазар където един бранд да има по-голям пазарен дял от Apple в Япония.
Росен, ти като човек, който поддържа мрежата на Виваком, би трябвало да си наясно навремето при какви условия купиха оборудване от Huawei, преди да пуснат 3G & MMS. Така че нормално е американците да нямат доверие на комунистите от Китай и пияниците от Русия.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max
В случая говорим за мобилни телефони тип смартфон. Защо широкоскроените демократи от изгнилите ябълки не оставиха потребителите да решат дали да се доверят на:
[Quote]комунистите от Китай и пияниците от Русия.[/Quote]
Защото пазарния им дял в родината им щеше да се срине тотално и използваха лобистиките си подлоги да накарат правителството да им свърши черната работа, това е живата истина.
[Quote]комунистите от Китай и пияниците от Русия.[/Quote]
Защото пазарния им дял в родината им щеше да се срине тотално и използваха лобистиките си подлоги да накарат правителството да им свърши черната работа, това е живата истина.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max
Нещата са свързани. Ето сега виждаме резултата: Виваком предлагат Волте само за 2 нови модела на Хуавей, като в друга тема Милен показа как може да се активира на Шаоми телефони. Т. Е. Може да работи и на други телефони, но явно имат договорка с китайците, които са ги хванали за топките. Тъжна картинка.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max
Отново си далече от истината, но не ми се обяснява повече. Tи си знаеш твоето и ще въртиш и сучеш, но няма да прогледнеш защото не искаш.
Само за справка, че VoLTE работи на китайски телефон от 2016 г. когато Виваком не са давали дори индикации за намерение да го пускат, но firmware-то му е направено както трябва. Реално този телефон никога няма да се поддържа официално от Виваком (за VoLTE).
Само за справка, че VoLTE работи на китайски телефон от 2016 г. когато Виваком не са давали дори индикации за намерение да го пускат, но firmware-то му е направено както трябва. Реално този телефон никога няма да се поддържа официално от Виваком (за VoLTE).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-големият телефон на Apple може да се казва iPhone Xs Max
Ами то и в момента си има, стига да си решил да се набутваш:
Видео разговори към мобилната мрежа на VIVACOM 0.49 лв. на минута
Видео разговори към други мобилни оператори 0.59 лв. на минута
Видео разговори от мрежата на VIVACOM към всички международни дестинации 1.62 лв. на минута
Видео разговори към мобилната мрежа на VIVACOM 0.49 лв. на минута
Видео разговори към други мобилни оператори 0.59 лв. на минута
Видео разговори от мрежата на VIVACOM към всички международни дестинации 1.62 лв. на минута