Най-старата потребителска организация в Европа също отчете проблема с антената на iPhone 4
Re: Най-старата потребителска организация в Европа също отчете проблем
apple си имат други грижи сега, според fox news папата се е уплашил, че ще направят религия
:)
http://techcrunch.com/2010/07/29/apple-religion/
http://techcrunch.com/2010/07/29/apple-religion/
Ами те маи вече са направили,имат много,много как да кажа незнам:D:D;)
С право се опасява:D(beer)
Сега я прочетох цялата-голям смях:D:D:D
С право се опасява:D(beer)
Сега я прочетох цялата-голям смях:D:D:D
[Quote]If it were a major issue, the millions of people who have bought the device over the past month would be returning it en masse. If something doesn’t work, you return it — it’s that simple.[/Quote]
Хубава статия.
За мен отговора на цитата е - дори и да ги върнат ще им дадат телефони със същия проблем!!! Затова изчакват...
:D
[Quote]If it were a major issue, the millions of people who have bought the device over the past month would be returning it en masse. If something doesn’t work, you return it — it’s that simple.[/Quote]
Хубава статия.
За мен отговора на цитата е - дори и да ги върнат ще им дадат телефони със същия проблем!!! Затова изчакват...
Сега очаквам продажбите им да почнат да спадат.чудно е и друго дали месията стиф джобс ще се задъжи на поста,дали ще оцелее,ако продажбите спаднат.Това е огромна катастрофа съсипваща имиджа граден години наред(no)(no)(no)
Въобще не ме интересува Стив Джобс дали ще остане или няма.
Дано да спечелят хората, които ползват Айфон - те го заслужават. Дано да започне да им се казва истината.
Дано да спечелят хората, които ползват Айфон - те го заслужават. Дано да започне да им се казва истината.
Ех...започнали сте веселбата без мен:D !!! Тези теми за iPhоne не спират :D..!!!
[Quote]Дано да започне да им се казва истината.[/Quote]
а те дали ще я приемат(whistle)
а те дали ще я приемат(whistle)
[Quote]а те дали ще я приемат(whistle)[/Quote]
Е. със сигурност има и такива, които ще я приемат.
(yes)
Е. със сигурност има и такива, които ще я приемат.
(yes)
Да аз в такъв смисъл го казвам-същия.Смятам,че без него нещата ще се оправят и потребителите ще получат възмездие и справедливост за измама та-аифон 4
88888 това е една вечна тема,която няма изчерпване
Подобни теми нямаше да има ,ако наглия джобс излезе и каже-имаме сериозен проблем ще закъснеем с премиерата до отстраняване на проблема .Или по-късно кажеше-има дефект в телефона ще го заменим в най-скоро време за наша сметка,всеки ще получи остъпка от цената приемете нашите извинения,съжаляваме.
Тогава темите щяха да са съвсем друга посока в полза и безплатна реклама на апъл.
Уви това няма да стане с такъв измамник като мистър джобс на чело на апъл
Искрено се надявам това да се промени в името на конкуренцията и справедливоста
88888 това е една вечна тема,която няма изчерпване
Подобни теми нямаше да има ,ако наглия джобс излезе и каже-имаме сериозен проблем ще закъснеем с премиерата до отстраняване на проблема .Или по-късно кажеше-има дефект в телефона ще го заменим в най-скоро време за наша сметка,всеки ще получи остъпка от цената приемете нашите извинения,съжаляваме.
Тогава темите щяха да са съвсем друга посока в полза и безплатна реклама на апъл.
Уви това няма да стане с такъв измамник като мистър джобс на чело на апъл
Искрено се надявам това да се промени в името на конкуренцията и справедливоста
Тука стана яко хейтърска тема.Само на хората с айфон не им пука за проблема?Или им пука,но им писна само това да се пише.Аз също не харсвам практиките на Джобс ама по-добре да съществува компания като епъл която популяризира идеи(не са измислили нито мп3 плейъра нито тъчскриина) за да има другите компаний какво да направят по-добре :P .