Народното събрание купува рутери за 252 000 лв.
Народното събрание купува рутери за 252 000 лв.
В края на миналата седмица излезе информация, че е обявена обществена поръчка за доставка на рутери.
Питам се как потребителите във форума ще коментират т.нар. новина?!
Прилагам линк към дописката в един от сайтовете:
http://www.mignews.info/tsetska-tsacheva-kupuva-ruteri-za-252-000-lv/
Питам се как потребителите във форума ще коментират т.нар. новина?!
Прилагам линк към дописката в един от сайтовете:
http://www.mignews.info/tsetska-tsacheva-kupuva-ruteri-za-252-000-lv/
Re: Народното събрание купува рутери за 252 000 лв.
Няма нищо, то народа ще ги плати.
Да могат да си гледат фейсбука и да си чатят като стоят в народното събрания, че скучаят милите.
Да няма да си хабят от мобилния интернет я...ааааааа
Да могат да си гледат фейсбука и да си чатят като стоят в народното събрания, че скучаят милите.
Да няма да си хабят от мобилния интернет я...ааааааа
Съжалявам за тъпият въпрос, но това колко броя са?
До колкото знам е около 40лв бройката в магазина.
В нета има една много добра карикатура, за съжаление не я намирам. Нямам коментар, но като я намеря, ще я пусна.
До колкото знам е около 40лв бройката в магазина.
В нета има една много добра карикатура, за съжаление не я намирам. Нямам коментар, но като я намеря, ще я пусна.
Re: Re: Народното събрание купува рутери за 252 000 лв.
Те не са толкова тъпи, ще си купят от най-скъпия модел рутери, все пак харчат държавни пари.
Re: Re: Народното събрание купува рутери за 252 000 лв.
За 40лв. са пълни "тояги", колкото да се каже че има нещо. Читав рутер си тръгва поне от 200лв нагоре. Тя моята тояга в къщи е 100-на лева.
Доста скъпичко, ако е само за рутери.
В стил на НС очаквам, че всъщност по - голямата част ще бъдат за консултиране, за проектиране, за изграждане и за поддръжка на системата.
Преди години НС похарчи милиони за лаптопи, защото старите (на година бяха) били много амортизирани и вътре имало секретни данни. Вместо да оставят амортизираните машини за следващия си мандат и да си приберат хард дисковете със секретите вътре. Цената на поръчките излезе ~3000-3500 лв. Просто НС не пести от нищо, то човек като им види автопарка и му става ясно за какво говорим.
В стил на НС очаквам, че всъщност по - голямата част ще бъдат за консултиране, за проектиране, за изграждане и за поддръжка на системата.
Преди години НС похарчи милиони за лаптопи, защото старите (на година бяха) били много амортизирани и вътре имало секретни данни. Вместо да оставят амортизираните машини за следващия си мандат и да си приберат хард дисковете със секретите вътре. Цената на поръчките излезе ~3000-3500 лв. Просто НС не пести от нищо, то човек като им види автопарка и му става ясно за какво говорим.
Re: Re: Re: Народното събрание купува рутери за 252 000 лв.
Предишния ми беше 110 лв., но сегашния ми (от няколко месеца) е само 360 лв.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Народното събрание купува рутери за 252 000 лв.
Ехеее, какво правите с тия рутери бе хора? Да не пускате мрежа на квартала?:D
Моя дървен ТП Линк за 40лв е на четири години и работи без да спира, и без дертове. Какво правите толкова, че да давате такива пари?
Моя дървен ТП Линк за 40лв е на четири години и работи без да спира, и без дертове. Какво правите толкова, че да давате такива пари?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Народното събрание купува рутери за 252 000 лв.
И аз им се чудя. Евтините сапунерки на tplink са идеални,а даже и за miracast стават.
Re: Re: Re: Re: Re: Народното събрание купува рутери за 252 000 лв.
Старите модели работят по-читаво, новите ги правят да късат нервите и да се развалят бързо. Аз преди време се набутах със 100 лв за един тъплинк и след като ме изнерви максимално си купих Микротик за 150 лв, и от тогава нямам грижи. А тези в НС са си поръчали поне от 200 лв щото са гъзари с народните пари.