некоректни търговци
Re: некоректни търговци
Виждам, темата е фиксирана начело, което несъмнено е направено с добра умисъл, да се предпазят потребителите и лицето на този най-популярен форум, но...какво правим, ако даже и едно от напълно голословните и без факти, твърдения в темата, е чиста клевета?
Не е клевета.Имам и документ написан и подпечатен собственоръчно от лицето Валери Иванов. Разбирасе и с подпис.
Сумата която губя,а може и да не загубя защото още не съм приключил с него-е малка.Той ще загуби повече.
Сумата която губя,а може и да не загубя защото още не съм приключил с него-е малка.Той ще загуби повече.
Следващият път когато си поръчвам нещо по телефона ще натискам record, че може да се опита да ме преметне и да имам доказателство - мерси, ще бъда предвидлив :-P
@NVIDIA
Гараж, обаче на ул. Кърниградска, а все пак тя е пресечка на Витошка :)
Едно е да си в центъра, друго е да си в някой краен квартал.
Пък нали знаеш... трябва да се печелят пари по някакъв начин.
Гараж, обаче на ул. Кърниградска, а все пак тя е пресечка на Витошка :)
Едно е да си в центъра, друго е да си в някой краен квартал.
Пък нали знаеш... трябва да се печелят пари по някакъв начин.
От мен положително мнение за Алекгруп.
Имам купени 2 телефона от него (на 2 и 3 години са вече), както и продаден един телефон при него. Нямам никакви проблеми с тези телефони - работят си и до сега.
Имам купени 2 телефона от него (на 2 и 3 години са вече), както и продаден един телефон при него. Нямам никакви проблеми с тези телефони - работят си и до сега.
И аз съм нямал досега проблеми с Алекгруп. Закупих си сегашният ми телефон от там, всичко беше много коректно и точно от към срок за доставка и окоплектовка на модела.
Не ми се налагало да ползвам гарнцията засега и не мога да кажа как стоят нещата с коректността в това отношение.
П.п. А отностно темата бих казал, че е необходима.
Не ми се налагало да ползвам гарнцията засега и не мога да кажа как стоят нещата с коректността в това отношение.
П.п. А отностно темата бих казал, че е необходима.
И аз мисля, че темата е доста необходима.
Фактите са си факти - докато има некоректни търговци, ще има и нужда от теми като тази. Аз лично не успях да се упаря - усетих се на време, но мотаенето може да се счита за загуба на време (а и на нерви), а времето както всички знаем е пари.
Фактите са си факти - докато има некоректни търговци, ще има и нужда от теми като тази. Аз лично не успях да се упаря - усетих се на време, но мотаенето може да се счита за загуба на време (а и на нерви), а времето както всички знаем е пари.
Със сигурност всички биха се съгласили, че най - важното е гаранционния сервиз. Много хора, които си купуват телефони от некоректни търговци така и не разбират на какво са попаднали, защото телефоните им никога не се налага да посетят сервиз. Но ако това се наложи, то тогава лъсва грозната истина. Така че според мен коментари от сорта на "аз купих от тях и телефона ми работи без проблем вече 3 години" не трябва да са основния критерий за коректността на дадеда фирма. За мен най - важни си остават мненията на потребителите, на които им се е наложило да оставят телефона си в сервиз.
"За мен най - важни си остават мненията на потребителите, на които им се е наложило да оставят телефона си в сервиз."
Да, важни са, обаче аз такива не открих.
Видях само "магазина се намира в гараж" като отрицателно мнение.
Ми кво да правиш, не всички могат да си вземат магазин на бул Витоша, че после и цените да са ниски.
Да, важни са, обаче аз такива не открих.
Видях само "магазина се намира в гараж" като отрицателно мнение.
Ми кво да правиш, не всички могат да си вземат магазин на бул Витоша, че после и цените да са ниски.
Здравейте.Както съм купувал телефони така и съм ползвал сервизните услуги на Алекгруп.Не съм имал проблеми.Не сме приятели и не се познаваме толкова добре но отношението към беше перфектно.