некоректни търговци
Re: некоректни търговци
Мога да кажа, че по-лошо обслужване от това в BROS няма!!! Вчера 3 пъти им звънях за един телефон (Omnia) да питам дали е пристигнал. Накрая ме увериха, че е пристигнал следобед, имат в наличност и мога да мина да си го купя. Отивам по едно време след работа и какво се оказва: първо смешната фирмичка няма магазин ами са се разположили в някакъв отвратителен блок в някакъв апартамент (скандал! - а аз на пос терминал се надявах LOL). Намерих го аз след 20 мин търсене и звъня на звънеца. Отваря ми някаква руса грозна какичка с изречението "Вие за какво сте?" хаххаха даже не ме пусна вътре!!! обяснявам аз, че съм клиент и какво искам, при което русата пръчка ми казва, че нейната колежка не знаела, че телефоните са запазени и всъщност нямали бройки за продажба!!! И едва ли не ме изгони! Да кажеш, че съм изглеждал като прошляк, който няма пари, или че само проблеми ще им правя, пак малко повече бих го разбрал. Ама това да не ме пусне вътре и с това арогантно държание просто.... НИКОГА няма нищо да си взема от тях. Трябваше после да мина през германос и Jeff малко поне отношение да получа, че иначе съвсем щях да се разочаровам от търговците в България...
Днес поне от RP mobil получих по телефона обяснение, че в момента няма по складовете много бройки, но другата седмица пристигат от чужбина при това на по-ниска цена!!! И даже ми казаха, че ако ми е спешно ще ми намерят телефона днес и ще ми го донесат още днес на цената в момента. Сами намерете разликите :)
Днес поне от RP mobil получих по телефона обяснение, че в момента няма по складовете много бройки, но другата седмица пристигат от чужбина при това на по-ниска цена!!! И даже ми казаха, че ако ми е спешно ще ми намерят телефона днес и ще ми го донесат още днес на цената в момента. Сами намерете разликите :)
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 13:12
Аз от RP mobil чакам Нокиа 5140и още от 10. 06, обаждах им се няколко лъти, но от тяхна страна ПЪЛНО безразличие, дори не пожелаха да ми се обадят.
Иначе бяха изключително любезни и дори обещаваха всеки път, че ще ми звъннат.
Вече ги отписах.
Да им върви все така бизнесът!
Иначе бяха изключително любезни и дори обещаваха всеки път, че ще ми звъннат.
Вече ги отписах.
Да им върви все така бизнесът!
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
От фирмички без представителни магазини СЪС витрини и изложени в наличност продукти НЕ се купува. Аз веднъж се опитах да им намеря магазина за да си купя директно апарата. Като видях, че адреса е на грозен вход в стар блок се отказах да ги търся за каквото и да е.
С пръдня боя не се прави. Ако искат да правят бизнес , да се наемат помещение.
С пръдня боя не се прави. Ако искат да правят бизнес , да се наемат помещение.
То не е и сигурно, че тези магазини с витрините и хубавите помещения, ще са коректни.
На мен например Office 1 ми пробута телефон с несъответстващ IMEI на телефона с кутията, като вписа в гаранционната карта IMEI от кутията :)
Но пък телефона излезна сполучлив :)
На мен например Office 1 ми пробута телефон с несъответстващ IMEI на телефона с кутията, като вписа в гаранционната карта IMEI от кутията :)
Но пък телефона излезна сполучлив :)
TARIKAT MAJ NE PISKA!!!!KVO SE JALVASH KATO DEVOIKA!!!
-
Не знам дали е тук мястото да се постне некоректен купувач, но все пак ;)
НЕКОРЕКТЕН КУПУВАЧ : Борислав Иванчев със e-mail и gsm 0897612987. Със профил в този сайт : singature --> design77
Пратих му телефон по еконт и 21 дни не пожела да си го вземе. Pазходите и [B]разправията по връщането [/B] са за моя сметка.
НЕКОРЕКТЕН КУПУВАЧ : Борислав Иванчев със e-mail
Пратих му телефон по еконт и 21 дни не пожела да си го вземе. Pазходите и [B]разправията по връщането [/B] са за моя сметка.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Аз предлагам поне да се направи една важна тема, която да представлява черен списък на продавачите, които участват в mobilebulgaria. Без да се говорят празни приказки, просто да се поства който е имал проблем.
Според мен пък трябва да се направи по една важна тема за всеки продавач тук и хората да си пишат там добри и лоши отзиви, защото и двата вида са важни според мен. Надали е толкова трудно, а и е тъпо всеки, който реши да си купува по-скъп телефон, а и не само, да се рови с часове из целия форум, както и из половината google за мнения за конкретни продавачи и я намери това което търси, я не. И ако се престраши все пак да попита за някой продавач, отговорът естествено ще е "използвай търсачката на форума". Та както казах, не мисля, че е толкова трудно да се направи нещо подобно за хората, сигурен съм, че ще е адски полезно, не всеки има нужното време и познания да се рови навсякъде, а целта на форума все пак е да е полезен на всички, нали? За да се случи това мисля няма две мнения, че трябва да се направи и нещо по този въпрос, освен ако естествено на някой не му отърва немалка част от хората да си стоят в неведение относно коректността на продавачите в mobilebulgaria.
-
И да се публикуват коректно телефона и мейла им. Само така при проверка в google ще се показват на всички проверяващи ги дали са в списъка. Аз поне мисля, че поствайки : [u]Борислав Иванчев със e-mail и gsm 0897612987. Със профил в този сайт : singature --> design77[/u]
помагам на други да не му се връзват. (yes)
И напоследък гледам как регистрираните в сайта тук са вече 110350 ??????
Няма ли най-накрая да се въведе IP проверка и да се деактивират и тези акаунти който не са логвани повече от 90 дни.
Това също ще помогне в борбата с тъпуняците и лъжците.
помагам на други да не му се връзват. (yes)
И напоследък гледам как регистрираните в сайта тук са вече 110350 ??????
Няма ли най-накрая да се въведе IP проверка и да се деактивират и тези акаунти който не са логвани повече от 90 дни.
Това също ще помогне в борбата с тъпуняците и лъжците.
Едит...
--------
Явно въпросите в тема "некоректни търговци" тук относно коректността на търговци, които не са регистрирани в mobilebulgaria не се допускат, защото ми филтрираха всичко по-важно от предния пост. Наистина интересна политика, мислех, че целта на този форум е да помага на всеки, който има нужда, но явно съм останал с грешно впечатление. Както и да е, здраве да е.
--------
Явно въпросите в тема "некоректни търговци" тук относно коректността на търговци, които не са регистрирани в mobilebulgaria не се допускат, защото ми филтрираха всичко по-важно от предния пост. Наистина интересна политика, мислех, че целта на този форум е да помага на всеки, който има нужда, но явно съм останал с грешно впечатление. Както и да е, здраве да е.