Неприятен проблем с някои бройки Apple iPhone 12
Новина от MobileBulgaria Неприятен проблем с някои бройки Apple iPhone 12
Няма да забравя как и преди години, имаха проблем с обхвата си, и тогава гурото на мафията Апле, ни учише как трябвало да се държи телефона.
Сега Нека съвсем да се наакат, за да разберат хората на каква аматьорска фирма си дават парите.
Добре, че мен поне не можаха да ме прелъжат с уж, най - бързия си процесор, най- здравия дисплей и най- добрата си камера.. а за батериите им, не ми се и споменава трагедията. Там си върнаха в първи клас!
Дано повече хора да не ги купуват и лека полека да станат, като Nokia, мижава марка.
Сега Нека съвсем да се наакат, за да разберат хората на каква аматьорска фирма си дават парите.
Добре, че мен поне не можаха да ме прелъжат с уж, най - бързия си процесор, най- здравия дисплей и най- добрата си камера.. а за батериите им, не ми се и споменава трагедията. Там си върнаха в първи клас!
Дано повече хора да не ги купуват и лека полека да станат, като Nokia, мижава марка.
Честно казано, от 10 и кусур години ползвах Андроид платформа, Samsung S2 до Huawei P10 Plus, от около седмица съм с IPhone 12 Pro Max... Бях много скептичен, но телефона е уникален! Няма по-бърз телефон, който съм ползвал до момента! А не са били малко от 2010-та досега... А относно батерията, държи два дни на моя стил на ползване, не е имало досега Андроид телефон, който да е държал повече от ден на същия режим! За камера и дисплей няма да говоря, перфектни... Наистина правят устройства от Епъл.... другото е хейт!
Re: Неприятен проблем с някои бройки Apple iPhone 12
Проблем може и да има, но тук в България трудно скоро ще разберем дали е така, при тази "Добре развита" 5g мрежа. На 4g не съм забелязал такъв проблем, поне в мрежата на Теленор в Старата столица.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
Интересно мнение, но да се сравнява S2 и P10+ с iPhone 12 Pro Max е все едно да сравнявам моя Note 20 Ultra с iPhone 3 или iPhone 5.Hotspur написа: ↑02 дек 2020, 19:00Честно казано, от 10 и кусур години ползвах Андроид платформа, Samsung S2 до Huawei P10 Plus, от около седмица съм с IPhone 12 Pro Max... Бях много скептичен, но телефона е уникален! Няма по-бърз телефон, който съм ползвал до момента! А не са били малко от 2010-та досега... А относно батерията, държи два дни на моя стил на ползване, не е имало досега Андроид телефон, който да е държал повече от ден на същия режим! За камера и дисплей няма да говоря, перфектни... Наистина правят устройства от Епъл.... другото е хейт!
Съвсем нормално е това да е най-бързия телефон, който си имал, та нали за това се купуват новите модели.
Определено не е хейт това, че за някой като мен, айфона не е с най-добрата камера и най-добрия дисплей - просто възпрос на гледна точна. Това в никакъв случай не го прави лош телефон, но си има своите кусури.
Честита покупка, безаварийно ползване на апаратчето. Внимавайте да не се порежете , че в този форум много се коментира как се случвало това с тази ръбеста форма. Телефончето е добро, не бих казал, че камерата е перфектна, но е по-добра от тази на 11 про макс, която беше най-добрата в модел на Епъл до тази година. Батерията определено не държи повече от тази на 11 про макс, слабостите й вероятно ще се усетят при ползване на 5g мрежа, което скоро не го виждам да стане в България. Съгласен съм, че Apple правят готини устройства. Радвайте му се на макс.Hotspur написа: ↑02 дек 2020, 19:00Честно казано, от 10 и кусур години ползвах Андроид платформа, Samsung S2 до Huawei P10 Plus, от около седмица съм с IPhone 12 Pro Max... Бях много скептичен, но телефона е уникален! Няма по-бърз телефон, който съм ползвал до момента! А не са били малко от 2010-та досега... А относно батерията, държи два дни на моя стил на ползване, не е имало досега Андроид телефон, който да е държал повече от ден на същия режим! За камера и дисплей няма да говоря, перфектни... Наистина правят устройства от Епъл.... другото е хейт!
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
“ Значи от близо месец, ръцете са ми в бинтове и лепенки. Заклах се с тоя ши@ан телефон!”
Майтапя се разбира се
Не можах да разбера, за какви проблеми говорите с 12-ката???
Майтапя се разбира се
Не можах да разбера, за какви проблеми говорите с 12-ката???
Iphone 15 Pro Max
За лисицата и гроздето става въпрос
Чесно казано, ти си поредния зомби айфон фен, който ни убеждава в простотиите си.Hotspur написа: ↑02 дек 2020, 19:00Честно казано, от 10 и кусур години ползвах Андроид платформа, Samsung S2 до Huawei P10 Plus, от около седмица съм с IPhone 12 Pro Max... Бях много скептичен, но телефона е уникален! Няма по-бърз телефон, който съм ползвал до момента! А не са били малко от 2010-та досега... А относно батерията, държи два дни на моя стил на ползване, не е имало досега Андроид телефон, който да е държал повече от ден на същия режим! За камера и дисплей няма да говоря, перфектни... Наистина правят устройства от Епъл.... другото е хейт!
Няма по ръбест, остарял във всичко в него айфон пускан досега от 12. Дори с батерията се изложиха, по малка от на 11.
Сега за бързината на работа на айфон12 и топ моделите на Андроид. С парцалите го изяват прехваления ти айфон 12 . Пълно е с клипове в YouTube. Малко се ограмоти преди да пишеш замбиранште си простотии.
Сега очаквам огромния скандал с проблема с обхвата, съвсем да ги срине по продажби и да имат огромни загуби тия мошенници от Купертино.
Последна промяна от Fenche1 на 03 дек 2020, 23:39, променено общо 1 път.