Netflix плаща за превеждане на субтитри
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
[Quote]Прилагам снимка на любимата ми категория )))[/Quote][B]Телевизионни драми със силен женски олово[/B] ха-ха-ха, конгениално, превода е трепач :D .
Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Ето и съобщението за новите цени :)
Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
И след такава излагация, имат наглоста да ти напишат:
[B]Thanks for being a loyal member[/B] :D .
[B]Thanks for being a loyal member[/B] :D .
Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Даже ми добавят нови "интересни" категории...
Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
остави ги тия. тръгна Grand Tour по Амазон пак :)
Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Когато пробвах Амазон Прайм и те нямаха нищо преведено на БГ.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
лъжат, имам отворен кейс за същото още на 15.11 и репортнах две от "хитовите" им заглавия.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Лъжат и продължават да пускат нови и нови безумни субтритри. Каква е идеята на това нещо?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Ползвам го седмица няма епизод и то на хитов сериал който да няма безумни грешки в превода на места просташки.Така само с писане тук и там няма да променим нищо писах си и със съпорта им не бяха чували за проблеми със субтитрите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
някои от сериалите са преведени качествено /the blacklist, house of cards и други/, но останалото - с google translate явно/. И да пишеш и да не пишеш - ефект няма да има. Наясно са с проблемите, не са само при нас, но едва ли имат намерение да платят за качествен превод за малки пазари като нашия. Алтернатива - HBO Go, там поне всичко е преведено, но пък каталогът им е много по-малък. Тествам и Amazon video в момента - там няма български, но имат превод на повече езици /немски, френски, испански, турски, руски, китайски и др./