Netflix плаща за превеждане на субтитри
Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
За който липсата на качествен превод не е проблем и предпочита да си плаща, вместо да пиратства - Нетфилкс си заслужава парите.
Тествах HBO go тия дни - слаб каталог, освен някои по-нови филми и класики, няма какво толкова да се гледа. Не може да се сравнява с каталога на Нетфликс. Да не говорим, че нямат и приложение за Android TV, трябва да се sideload-ва стандартното приложение, а то не работи с дистанционно, трябва мишка/клавиатура. Субтитрите му поне не са правени с google translate..
Тествах HBO go тия дни - слаб каталог, освен някои по-нови филми и класики, няма какво толкова да се гледа. Не може да се сравнява с каталога на Нетфликс. Да не говорим, че нямат и приложение за Android TV, трябва да се sideload-ва стандартното приложение, а то не работи с дистанционно, трябва мишка/клавиатура. Субтитрите му поне не са правени с google translate..
Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Съгласен съм с теб, че на който не му е проблем превода да си плаща но следва въпроса ако така и така таргета са им англоговорящите кому беше нужен превод на сайта с Google Translate? Тези, които искат БГ субтитри няма да си подновят абонамента със сигурност.....просто искам някакво обяснение за тази простотия?!
Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Приложението на HBO GO поддържа Chromecast, така че видеото може лесно да се прехвърли към телевизора, но като дистанционно трябва да се ползва телефона.
Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Според мен Мтел би трябвало да се светнат, да подпишат договор с Нетфликс, да налеят пари в качествени преводи и да го предлагат като екстра към абонаментните им планове. Ще утрепат HBO GO и Теленор. Като не е нужно да е целия каталог - може да си имат отделна секция - netflix.mtel.bg :Р Може да са малко, но качествени заглавия. Но този вариант в момента трябва да се спре.
Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Пробвах и с Chromecast през телефона да гледам hbo go, но накъсва от време на време, картината се свива малко и се оправя.. Сигурно е от скапания ми телефон..
Иначе идеята да предлагат Нетфликс в пакет към някой мобилен оператор е добра, но май нямат такава практика дори в големите държави.
Иначе идеята да предлагат Нетфликс в пакет към някой мобилен оператор е добра, но май нямат такава практика дори в големите държави.
Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
напротив в големите държави вече нетфликс вече масово се предлага към абонамента за телефон и/или интернет. ще дойде и до тук, а и скоро според мен ще се оправят субтитрите.
Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Това не зависи от телефона, защото съдържанието отива директно от сървъра към телевизора. Може да е от връзката с интернет.
Edit
Друг плюс на HBO GO - разпространява и новия сериал Babylon Berlin.
Edit
Друг плюс на HBO GO - разпространява и новия сериал Babylon Berlin.
Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Какво те навежда на мисълта, че скоро ще ги оправят? Аз следя и новодобавените заглавия - всичко се превежда със същите безумни субтитри. Дано да се окажеш прав.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
ами едва ли сме единствения пазар, в който се излагат така с преводите. накрая някой ще се светне, че са омазали нещата, но понеже са голяма компания това ще отнеме време, но понеже са и читава компания ще се задвижат бързо да оправят работите. според мен в началото са пробвали с читави субтитри като на Blacklist и им се е видяло скъпо и след това са пробвали с евтинджоса. и сега ще гледат да направят нещо по средата :)
от веселата страна, може да дебнат кога Apple ще пуснат БГ версия и тогава и те да решат, че е станало време :)
от веселата страна, може да дебнат кога Apple ще пуснат БГ версия и тогава и те да решат, че е станало време :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Apple TV 4K позволява да гледаш филми и ТВ шоута в невероятно 4K HDR качество. Стриймва новини и спорт на живо. И предлага страхотно съдържание от приложения като TED, Bloomberg и Netflix.1
Очаквай по-късно тази година
Това ли имаш предвид?
Очаквай по-късно тази година
Това ли имаш предвид?