Netflix плаща за превеждане на субтитри
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Викаш, да не гледам филм ако нямат български субтитри или български дублаж, въпреки че знам оригиналния език?
И това, че изобщо знам чужд език ме прави "чуждопоклонник"и "майцепродавец"?
Точно заради това си ПСЕВДОпатриот, дори не разбираш смисъла на думата, а скачкаш първосигнално. Дано не си и псевдочовек, макар че това изобщо не е мой проблем.
Приключих с теб, жив и здрав бъди.
И това, че изобщо знам чужд език ме прави "чуждопоклонник"и "майцепродавец"?
Точно заради това си ПСЕВДОпатриот, дори не разбираш смисъла на думата, а скачкаш първосигнално. Дано не си и псевдочовек, макар че това изобщо не е мой проблем.
Приключих с теб, жив и здрав бъди.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Защо не пуснат филми на български език в USA/ друга държава?
Нали ти се струва нормално?
Родителите на повечето от Нас не са изучавали чужди езици едно време - те как да да гледат? Децата как да гледат? Бабите и дядовците как да гледат?
Нали ти се струва нормално?
Родителите на повечето от Нас не са изучавали чужди езици едно време - те как да да гледат? Децата как да гледат? Бабите и дядовците как да гледат?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Защо да не пуснат? Ако има интерес, да купуват права и да пускат. Само дето не съм чувал да има такъв интерес.
А голяма файда ще е да пуснат български филми без субтитри или дублаж, няма що - никой нищо няма да разбере.
Да, за родители и деца може да е проблем да гледат филми безю субтитри, но той си е само техен, не на Нетфликс.
А голяма файда ще е да пуснат български филми без субтитри или дублаж, няма що - никой нищо няма да разбере.
Да, за родители и деца може да е проблем да гледат филми безю субтитри, но той си е само техен, не на Нетфликс.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Е как според теб, някой ще разбере български език в USA? Хайде малко по-трезво..
След като са решили да предоставят видео съдържание на територията на България - трябва да е на преведено на български език. Самата услуга го изисква.
След като са решили да предоставят видео съдържание на територията на България - трябва да е на преведено на български език. Самата услуга го изисква.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
[Quote]След като са решили да предоставят видео съдържание на територията на България - трябва да е на преведено на български език. Самата услуга го изисква.[/Quote]Точно така е, златни думи! Netflix вземат пари за калпаво извършена услуга. Учудва ме, че има "всеядни" индивиди, дето не им пука, че нагло ни плюят в лицето, пренебрегват ни правата за свой български език и не ни зачитат за народ. Съмнявам се, че сърби или гърци биха търпели такова пренебрежително отношения към себе си (ходил съм и в двете държави и знам).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
И понеже са страхотни бг субтитрите от 7 ми януари най-ниския пакет се вдига на 10.99 евро :))) От 7.99 в момента. Как да не им ги дадеш с кеф, такива страхотни субтитри :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Къде я видя тази информация?
А каква е цената за план-Стандартен и Премиум?
А каква е цената за план-Стандартен и Премиум?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Излезе ми като предупреждение на началния екран. Нямам представа за останалите планове.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Ако вдигнат и другите 2 плана с по 3 евро, цените ще станат доста солени за България - 26 и 30 лв.
При вичкото това свободно сваляне не знам колко хора ще се абонират...
Все пак дано напаснат нещата със субтитрите и да се наложат на пазара.
При вичкото това свободно сваляне не знам колко хора ще се абонират...
Все пак дано напаснат нещата със субтитрите и да се наложат на пазара.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netflix плаща за превеждане на субтитри
Ако се оправят нещата със субтитрите имат реални шансове да се наложат. Хората, които са си накупували 4К телевизори и прочие няма да са им проблем 30 те лв за Нетфликс. Но в този си вариант в момента услугата е непродаваема. Прилагам снимка на любимата ми категория :))))