Nexus 4 идва в България чрез "Мтел"
Nexus 4 идва в България чрез
Жалко, че няма да бъде на цена, каквато е в Америка
Re: Nexus 4 идва в България чрез
Не виждам защо цената тук трябва да е като тази в америка, няма причина за подобно нещо. В америка са свикнали на едни цени и там пазара е голям, тук пазара е малък и е свикнал на други цени. Нормално е.
Според мен цената тук следва да е около 1000лв., за наия пазар ще е добра цена.
Според мен цената тук следва да е около 1000лв., за наия пазар ще е добра цена.
Те ако го пуснат за повече от 900 лева няма кой да го купи. Този телефон беше представен преди близо 3 месеца. От тогава до сега много вода изтече.
Над 600лв с договор не вярвам да му искат. :)
Миналата година мислих, но после се отказах да си взема Галакси Нексус, който ми го даваха с моя план от 20лв при сключен едногодишен договор към Виваком за 920лв. Едва ли, ще е по-евтин (говоря за 16гб версия), 8гб предполагам, ще е в порядъка на 750-800лв.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Съгласен съм че 900лв е много за България.Но знаем че операторите тук много обичат 4 цифрени цени за новите топ телефони.
Определено няма никакво значение че е представен преди 3 месеца.От тогава до сега не е имало нещо по-добро в този клас(средния) .Xpreria Z е висок клас.
Много се замислям дали това да не е моя следващ телефон,не ме интересува каква сапунерка ще изкарат от Samsung и HTC.Или ще е Pure Google сега или ще изчакам Google I/O през май дали ще покажат нещо ново.
Определено няма никакво значение че е представен преди 3 месеца.От тогава до сега не е имало нещо по-добро в този клас(средния) .Xpreria Z е висок клас.
Много се замислям дали това да не е моя следващ телефон,не ме интересува каква сапунерка ще изкарат от Samsung и HTC.Или ще е Pure Google сега или ще изчакам Google I/O през май дали ще покажат нещо ново.
в тая връзка гледам, че в media markt дават 16gb версия за 395 евро. без договор
[Quote]Не виждам защо цената тук трябва да е като тази в америка, няма причина за подобно нещо. В америка са свикнали на едни цени и там пазара е голям, тук пазара е малък и е свикнал на други цени. Нормално е.
Според мен цената тук следва да е около 1000лв., за наия пазар ще е добра цена.[/Quote]
Ти добре ли си бе колега.
Тоя телефон се купува за $350 чисто нов. 1000 лева трябвало да струва.... глупости на търкалета. Всеки който иска повече от 600 лв за този модел е долен търгаш.
Според мен цената тук следва да е около 1000лв., за наия пазар ще е добра цена.[/Quote]
Ти добре ли си бе колега.
Тоя телефон се купува за $350 чисто нов. 1000 лева трябвало да струва.... глупости на търкалета. Всеки който иска повече от 600 лв за този модел е долен търгаш.
В media markt кога го има го го няма, от кога го дебна. Явно и там карат с малко бройки
Ако телефон с 4 ядрен процесор и 2гб рам е в срединя клас, къде тогава да сложим SGS3 и Htc OneX - в ниския ли?
Мтел може и да ме спечелят, ако го пуснат на план с тарифа до 20лв и цена на устройството до 750лв. Тези от виваком дето ми звънят през ден да преподписвам ще ме оттърват:D
Ако телефон с 4 ядрен процесор и 2гб рам е в срединя клас, къде тогава да сложим SGS3 и Htc OneX - в ниския ли?
Мтел може и да ме спечелят, ако го пуснат на план с тарифа до 20лв и цена на устройството до 750лв. Тези от виваком дето ми звънят през ден да преподписвам ще ме оттърват:D
според сайта го имат в наличност
www.mediamarkt.de/mcs/product/LG-Nexus-4-16-GB,48353,365283,526863.html
www.mediamarkt.de/mcs/product/LG-Nexus-4-16-GB,48353,365283,526863.html