Nexus 7 вече и в България
Re: Nexus 7 вече и в България
Смешници 249 евро. :D
Защо не го изчислявате по американската цена ? 249 $ ?
Всички знаем от къде ги взимат няма за какво да се отрича.
Едно е да се вземе 500 лв., друго си е да се вземе 377 лв.
Защо не го изчислявате по американската цена ? 249 $ ?
Всички знаем от къде ги взимат няма за какво да се отрича.
Едно е да се вземе 500 лв., друго си е да се вземе 377 лв.
Защото в Европа е 249 евро, а ние се съобразяваме с европейските цени, не американските. В самия сайт на googleplay е 249 евро във всички европейски държави, в които се предлага. Иначе всичко в Америка е по-евтино, но това е доста дъвкана тема вече. :)
Като цяло ще ми е интересно да го поразцъкам и да видя дали 7 инча са достатъчни. :)
Като цяло ще ми е интересно да го поразцъкам и да видя дали 7 инча са достатъчни. :)
Как защо ние сме много по богата държава от USA.
много добро таблетче днес имах възможноста да се базикам с него цял ден много мазно върви и е идеален за разлика от ipad, който е един доста ограничен таблет, както и всеки продукт на Епъл.
Аха викаш да го продават на същите цени, както го продават в САЩ без грам печалба. Я си поръчай от САЩ и като ти го обложат с мито и ДДС и ще те питам тогава колко ще ти излезне.
Добър модел, интересно ми е как се представя тази Tegra 3 спряко конкурентите и особено в графично отношение преди бяха доста по слаби, а сега с 12 ядра, но пак имам 1 на ум???
http://www.anandtech.com/show/6073/the-google-nexus-7-review/4
добре се представя като се има предвид, че тази версия на чипа е с най-ниски честоти
добре се представя като се има предвид, че тази версия на чипа е с най-ниски честоти
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
От вчера и аз съм с Google Nexus 7 :) яко му се кефа :D
Честито колега сега, какво ще правиш с айпад 3? Кажи, какви са ти впечатленията от него.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Мерси! Ще си го ползвам и него.. за сега са ми мн добри впечатленията,даже от аЙпада е по удобен за работа и особено браузване в нета е страхотен. :-)