Nikkei: Apple намалява с 20% поръчките на компоненти за новите модели iPhone
Nikkei: Apple намалява с 20% поръчките на компоненти за новите модели iPhone
Не е верно. Всички чухме, че имат перфектно тримесечие. А маркетолозите и рекламистите никога не лъжат. Нали?... Нали?!
Re: Nikkei: Apple намалява с 20% поръчките на компоненти за новите модели iPhone
[Quote]Нали?... Нали?![/Quote]
Леко, колега, ще скъсаш някой някой менискус от зор, докато се кефиш на "новината" и танцуваш танца на радостта с Лари.
Леко, колега, ще скъсаш някой някой менискус от зор, докато се кефиш на "новината" и танцуваш танца на радостта с Лари.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Nikkei: Apple намалява с 20% поръчките на компоненти за новите модели iPhone
Споко само гледай какво ще стане като пуснат новите модели
Тази фирма продава 80% от телефоните си, само и единственно заради суетата и мързела на хората.То не бяха гаври с бендове и батерии....
Re: Re: Nikkei: Apple намалява с 20% поръчките на компоненти за новите модели iPhone
Поне телефоните на Apple не са забранени на борда на самолетите, за разлика от на друга компания :)
Останалите компаниий чакат с интерес септември за да видят ,какво ще копират през следаващата година нали,нали!!!
Re: Re: Nikkei: Apple намалява с 20% поръчките на компоненти за новите модели iPhone
Компании.
В българския няма форма за множествено число, завършваща на [B]Й[/B]. Запомнете го вече. Както и "не знам" винаги се пише отделно.
Две прости правила, които биха вдигнали качеството на форума горе до небесата.
По темата: Нормално е да падат продажбите им, познавам хора, които още ползват 6S и са доволни. Като изключим X, всички останали като дизайн са непроменени през годините. Защо им е на хората да ъпгрейдват толкова често? Честно казано, мен би ме било срам да нося 8 Plus навън със себе си - ужасен дизайн с ужасни рамки, изобщо не подхождащ на 2018 година.
В българския няма форма за множествено число, завършваща на [B]Й[/B]. Запомнете го вече. Както и "не знам" винаги се пише отделно.
Две прости правила, които биха вдигнали качеството на форума горе до небесата.
По темата: Нормално е да падат продажбите им, познавам хора, които още ползват 6S и са доволни. Като изключим X, всички останали като дизайн са непроменени през годините. Защо им е на хората да ъпгрейдват толкова често? Честно казано, мен би ме било срам да нося 8 Plus навън със себе си - ужасен дизайн с ужасни рамки, изобщо не подхождащ на 2018 година.
Re: Re: Re: Nikkei: Apple намалява с 20% поръчките на компоненти за новите модели iPhone
[Quote]Честно казано, мен би ме било срам да нося 8 Plus навън със себе си - ужасен дизайн с ужасни рамки, изобщо не подхождащ на 2018 година.[/Quote]
Ще се срамувам повече, да нося и показвам изрязано китайско копие на айфон Х. :D Това определено стеснява списъка от марки, от които бих пазарувал.
Ще се срамувам повече, да нося и показвам изрязано китайско копие на айфон Х. :D Това определено стеснява списъка от марки, от които бих пазарувал.
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Останалите компани[b]Й[/b][/quote]
Това ли е нивото на "елита", ползващ IPhone?
Или просто това е тази част от него, която хули другите като бедни и мързеливи, а всъщност...
Това ли е нивото на "елита", ползващ IPhone?
Или просто това е тази част от него, която хули другите като бедни и мързеливи, а всъщност...
Re: Re: Re: Re: Nikkei: Apple намалява с 20% поръчките на компоненти за новите модели iPhone
Here we go again, round 682566...
Ванка, ти сам избутваш темата към поредния безсмислен спор Android vs. iPhone. Недей, няма смисъл. Нека коментираме Айфон и техните продажби :)
Ванка, ти сам избутваш темата към поредния безсмислен спор Android vs. iPhone. Недей, няма смисъл. Нека коментираме Айфон и техните продажби :)