Nokia 9 може да изглежда така
Nokia 9 може да изглежда така
колко ниско са паднали ... да правят knock-off's на други телефони... ужас.
Re: Nokia 9 може да изглежда така
Дълбаят дъното.
Re: Re: Nokia 9 може да изглежда така
Да!
Каквото и да очакваха хората:
НЕ СЕ СЛУЧИ!!!
Каквото и да очакваха хората:
НЕ СЕ СЛУЧИ!!!
-
- Регистриран: 15 сеп 2017, 21:11
Re: Re: Re: Nokia 9 може да изглежда така
На мене пък ми харесва,то и Айфона да бяха измислили някакви новости ама не, какво се мръщите на Нокията?
Един колега има Нокия 6 супер доволен е човека!
Един колега има Нокия 6 супер доволен е човека!
защо сте толкова критични не знам, телефона изглежда доста добре. Това с извития дисплей е добра идея, стъпка напред. По принцип се чува че новите им телефони са доста здрави като изработка, ако вкарат яка реклама и се продава по магазините така както и останалите големи марки полека-лека ще се наложат отново. Но не ми харесва въобще пазарната им политика до момента, предлага се предимно в Азия и тук-там в Северна Америка. В западна Европа имаше плакати и реклами по едно време Nokia is back, но по основните магазини така и не се появиха телефоните твърдо, можеха да се поръчат но булшинството въобще не знаеше че съществуват.
-
- Регистриран: 22 фев 2013, 14:36
И на мен ми харесва, тва че вече има такива тлф.с извити ъгли, няма лошо. Аз съм на този принцип, важното за мен е вътрешниа дизаин, хардуер и прочие, а отвън дали ще прилича на Айфон или Самсунг не ми дреме.
-
- Регистриран: 22 фев 2013, 14:36
... иначе какво, Айфон като са с един и същи дизаин от доста време насам, не казвате че далбаят дъното!!!
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
не ми харесват тези извити екрани. За какво са ? Копират самгуга.