Нов дизайн за Skype за Android и iOS
Нов дизайн за Skype за Android и iOS
То хубаво ама защо ни натрапват да толерираме африкански мутри? Толкова ли няма бели хора в Америка? ??(angry)
-
- Регистриран: 15 окт 2006, 12:11
Re: Нов дизайн за Skype за Android и iOS
Кога ще излезе? Все още е на 5. и нещо си.
Note 20 Ultra 5G
Re: Re: Нов дизайн за Skype за Android и iOS
За Android го има от 2 дни насам, но си изтеглих ръчно *.apk-то.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Нов дизайн за Skype за Android и iOS
Човек чета ти коментара и ти се чудя на акъла.. Болна работа.. Отговора е, защото се опитват да не правят разлика в бял-черен. Равноправие се нарича.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Нов дизайн за Skype за Android и iOS
Болния си ти ! Нарича се мултикултурн модел и по всякакъв начин ни го натрапват. Само че точно в Америка затворите им 80% са пълни с африканска паплач и белите им полицай трепят наред негрите. Извода е че никога не може да проработи този модел наречен мултикултурен. Идва мулти хаос!
Re: Re: Re: Нов дизайн за Skype за Android и iOS
До колкото разбирам ти си бял, ама си кофти човек.. С кое си повече от един "черен"? Не се натрапва, нарича се интеграция. Ти хората на раса ли ги делиш? Аз ги деля на добри и лоши. И смятам, че само това е важно.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Нов дизайн за Skype за Android и iOS
[Quote]До колкото разбирам ти си бял, ама си кофти човек.. С кое си повече от един "черен"? Не се натрапва, нарича се интеграция. Ти хората на раса ли ги делиш? Аз ги деля на добри и лоши. И смятам, че само това е важно.[/Quote]
Когато в Англия дадоха предаване за България дадоха Азис и циганските гета.
Това ли е България??? И това ли сме ние?
А ако идеш в Англия ще видиш, че почти всичко е черно и индийци-цигани.
Не се определям като расист а съм за това да има разделение. Черните в черни държави, мюсюлманите в мюсюлмански и т.н.
Когато в Англия дадоха предаване за България дадоха Азис и циганските гета.
Това ли е България??? И това ли сме ние?
А ако идеш в Англия ще видиш, че почти всичко е черно и индийци-цигани.
Не се определям като расист а съм за това да има разделение. Черните в черни държави, мюсюлманите в мюсюлмански и т.н.
Re: Re: Re: Re: Re: Нов дизайн за Skype за Android и iOS
В голяма част това е България. Българите масово се изселват, а повечето е чалгари и цигани. И все по-зле става. Навсякъде вече има всякакви раси и националности. Около 3/4 милиона българи са в други държави. А и да не гледаме другите. В чужбина българите сме известни като крадци, мошенници и т.н (главно).. Всеки човек от раждането си е СВОБОДЕН човек, така, че може да ходи и прави каквото си иска.
-
- Регистриран: 08 мар 2015, 12:35
Re: Re: Re: Re: Нов дизайн за Skype за Android и iOS
E,има хора,които просто не понасят цялата мулти-култи глупост.Лично аз не мразя черните,но съм против създаването на мулти-култи обществото,защото отделните нации и раси ще се затрият,a това не трябва да се допускa.Най-добре би било да бъде създаден нов световен ред от партии като Златна зора и Йобик,които да спрат нелегалната имиграция,и да ограничат легалната!