Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала
Новина от MobileBulgaria Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала
Тъкмо човек да си помисли, че А1 са позаспали, и избухват с модерни екстри.
Това дали ще може през cam модула или както усещам ще трябва цифров приемник и нов договор?
Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала
То си пише, може и през Docsis, тоест цифрова телевизия с CA модул. Чакам с нетърпение понеделник да видим какво ще представлява, понеже аз съм именно с такава телевизия от А1. Имам и абонамент за Xplore TV Go. Ако не измислят нещо допълнително на всичко това ще е екстра
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Това е черешката на тортата!
А1- УНИКАТ, КОЙТО НЯМА АНАЛОГ!!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ А1!!!
А1- УНИКАТ, КОЙТО НЯМА АНАЛОГ!!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ А1!!!
Надали ще можеш през кабелната мрежа да подкараш всичките им услуги със CA модул. Ако искаш функциите като връщане на предавания и видеотеката, ще ти трябва техен приемник, иначе все едно имаш стандартна цифрова телевизия. Доколкото разбрах, за да имаш тази услуга, трябва да преподпишеш/продължиш договора. Малко тъпо звучи, но и аз ще пробвам другата седмица, като ходя да плащам сметката за телевизия и интернет, да видя дали това е лъжа и дали наистина ще е възможно да мина на XploreTV.iWolff написа: ↑27 сеп 2019, 22:21То си пише, може и през Docsis, тоест цифрова телевизия с CA модул. Чакам с нетърпение понеделник да видим какво ще представлява, понеже аз съм именно с такава телевизия от А1. Имам и абонамент за Xplore TV Go. Ако не измислят нещо допълнително на всичко това ще е екстра
Последна промяна от Dubspace на 28 сеп 2019, 12:08, променено общо 1 път.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Днес около 9.40ч като се прибирах,в единия магазин на А1 Ямбол, се бяха събрали и им прожектираха на голям екран нещо свързано с тази телевизия.Успях да видя малко. Явно щом са събрани в неработен ден /поне за Ямбол/ ,бързат да обучат служителите си.
Това доколкото се разбира от сайта на А1 е интернет тв за мобилни у-ва. За какви СА модули и приемници става въпрос? Освен Chromecast, Android или iOS май с друго не работи.
В сайта на А1 информацията още не е обявена. Вчера е имало събитие с участието на медии и е представена новата услуга, която ще стартира от 1 октомври. Прочети статията, в сайта на А1 няма да намериш нищо в момента.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Няма логика да е мобилна тв по нет и да е за DOCSIS мрежа. Мобилната тв с приложение изобщо не се интересува какъв ти е интернета и от кого.