Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
Това като,че ли по бива
Re: Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
Само дето плана за 6,99 не мога да го намеря ..
Слабо, предвид ограничението на скоростта, теленорските на мен ми се струват по-приемливи.
Ясно е, че на някой не му харесват коментарите ми срещу Виваком, но аз не си измислям, че те мамят хората, докато тези, които не са съгласни с мен, искат коментарите ми да не се виждат защото нямат други доводи.
Теленор имат по-изгодни планове и като цени и като обем услуги които получаваш. Ето един малък пример за това как Виваком ви мамят.
Теленор имат по-изгодни планове и като цени и като обем услуги които получаваш. Ето един малък пример за това как Виваком ви мамят.
Re: Re: Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
Виваком са най-кап.тския оператор на света. Педе...тиите им край нямат. Лично мое мнение. Лъжите и гаврите с клиентите са корпоративен принцип!
Re: Re: Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
Аз не мога да разбера каква е тая мания постоянно да се плюе по даден оператор.. Ясно е, че всеки си има преференции, но в крайна сметка човек сам си преценява кой оператор да ползва. И какво значи "мамят"? Могат да си предлагат продуктите на каквито цени си искат, никой не те задължава да купуваш от тях..
Re: Re: Re: Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
Ако ти кажат че неустойката по договора се изчислява по "тайна формула" на какво ти прилича? Ако си платил а те ти пращат съобщение че не си. Ако едно у-во като нов модел е по евтино отколкото година след това. Да ти надписват смс-и които не си пращал. И още много други.
Re: Re: Re: Re: Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
На мен Теленор са ми го казвали това за формулата (Е, не съвсем със същите думи, но същия смисъл - имало допълнителна "глоба" и системата я изчислявала, не можели да кажат колко точно ще е).
Но може и за Виваком да е вярно. Аз трябваше да платя миналия месец около 3 такси неустойки, но в крайна сметка ми взеха малко по-малко - така и не успях да изчисля как стигнаха до конкретната сума. :)
Но може и за Виваком да е вярно. Аз трябваше да платя миналия месец около 3 такси неустойки, но в крайна сметка ми взеха малко по-малко - така и не успях да изчисля как стигнаха до конкретната сума. :)
Re: Re: Re: Re: Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
специално за неустойката само Виваком си промениха условията доколкото знам, другите оператори си искат всички такси до края на договора.. Така че дори и да им е "тайна" формулата, със сигурност е по-добре от формулите на останалите.. Мен ако питаш и това не трябва да го правят - има си договор, има условия, подписваш и ползваш.. Компанията си планира разходи и инвестиции на база на тези договори, иначе всички искат покритие във всяко едно село и махала и 3G навсякъде.. Има си предплатени карти за хора, които не искат да се връзват за 12/24 месеца
Re: Re: Re: Re: Re: Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
При промоционалните тарифи не е нормално да ти искат повече, отколкото ще патиш, ако ползваш услугата. Така че си е ОК с 3 такси, ако са оставащите до края, трябва да са сумите по договора, било те промоционални или не.:)