Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Еми не знам, нямам подобно наблюдение. Аз почти винаги си използвам дясната ръка. Не мога да си представя когато пипам по дисплея на телефона с една ръка, да го правя с по-некординираната ми лява ръка.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
По принцип, сензора за пръстови отпечатъци отзад не е удобен. Ползвал съм и по двата начина (поставен на лицевия панел и на гърба) На задния панел е по-неудобно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Значи факта за държене специално на смартфон с лявата ръка от десняците идва от това че при мултимедийно търсене и работа с него вече тогава се използва ДЯСНАТА ръка , сега вече предполагам разбираш , става въпрос за държене на смартфон , не за обикновен телефон само за говорене ... Помисли си като десняк да го държиш с дясната а с лявата да "ръчкаш" по него -- не става , нали ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Революционно решение и най удобен за всички потребители и най вече функционален би било изместването на сензора над камерата , това би било и най удачни вариант за най естествено достигане с показалеца . Големината на който и да е от двата модела не би била от значение , просто по големия ще се хваща по нагоре , с това е лесно да се свикне ..
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Айде пак се почна...
Ти като си десничар с коя ръка взимаш телефона?Не да го ръчкаш а да го вземеш.И защо реши че сензора трябва да е от горе?Какво му е удобното на това?Ако съдиш по собствената си гледна точка май и ти нямаш ориентация какво правиш.
Ти като си десничар с коя ръка взимаш телефона?Не да го ръчкаш а да го вземеш.И защо реши че сензора трябва да е от горе?Какво му е удобното на това?Ако съдиш по собствената си гледна точка май и ти нямаш ориентация какво правиш.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Явно е индивидуално, аз по-често когато телефона е в портрентен режим го ползвам само с дясна ръка(за това избирам телфони, които не са много широки). Разбира се случва се да си го държа и с лявата, а с дясната да натискам. Но така или инче телефона винаги ми е в предния десен джоб и ръката която първа го хваща винаги е дясната. Това е при мен, при други хора ясно е различно.
Но както казах и преди, едва ли ще ползвам пръстовия отпечатък, просто нямам нужда от заключване.
Но както казах и преди, едва ли ще ползвам пръстовия отпечатък, просто нямам нужда от заключване.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
При мен сензора е отпред и го заключих по-скоро за удобство защото така сензора става бутон за отключване като при самсунга сега и е много по-удобно от натискане от страни всеки път.
Когато работя с една ръка почти винаги е дясната.С лявата го държа само когато работя с двете.
Когато работя с една ръка почти винаги е дясната.С лявата го държа само когато работя с двете.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0