Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Малкият телефон никак не е малък. Прекалено големи размери, за да е компактен. Защо?
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Браво. Body to screen ratio e поне 85%. Следва дизайна на note 7, като са намалили рамката отгоре и отдолу. Реално като външни размери, няма да са по-големи от миналогодишните версии на серията. Успели са да сложат по-големи дисплеи в същото тяло. Може да е малко по-тънък и камера, наравно с корпуса, които също са големи плюсове.
На мен ли ми се струва или наистина все повече заприличва на айфон?
По-малкият S8 всъщност ще е по-тесен от S7
Galaxy S7 - 142,4 x 69,6 x 7,9 мм
Galaxy S8 - 148,9 x 68 x 8
Galaxy S7 edge - 150,9 x 72,6 x 7,7
Galaxy S8 Plus - 159 x 74 x 8
Galaxy S7 - 142,4 x 69,6 x 7,9 мм
Galaxy S8 - 148,9 x 68 x 8
Galaxy S7 edge - 150,9 x 72,6 x 7,7
Galaxy S8 Plus - 159 x 74 x 8
Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Като размери са ок, не е нещо фрапиращо и на пръв хамалски поглед просто, за да изравнят камерата със задния панел е леко по-дебел. Надявам се сензора за отпечатъци да го оправят, защото напоследък на моя с7 едже мн ме дразни и не са го доизкусурили. В сравнение с на приятелката п9-ятката е на светлинни години назад.
Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
По кое заприличва на айфон - по големината на дисплея или по извития дисплей (woo)
Не знам изобщо откъде ти хрумна подобно сравнение???
Не знам изобщо откъде ти хрумна подобно сравнение???
Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
мисля, че по жака за слушалките, ама не съм много сигурен
Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
ИЗГЛЕЖДА като айфон. Така добре ли е?
Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Този коментар го мернах и в други сайтове, но недоумявам каква връзка правят хората.
Дисплея при айфоните заема най-малка площ от лицевия панел спрямо всичко на пазара. Какъв аналог има това с модел, в който дисплея заема огромна часто от панела? Извит дисплей и айфон? 3,5мм жак и айфон? Стъкления гръб или камерата ли прилича? То и самата лайсна е доста различна, просто не разбирам.
За мен отвсякъде си е продължение на S серията на Самсунг. Стига и наистина да изглежда така де :)
Дисплея при айфоните заема най-малка площ от лицевия панел спрямо всичко на пазара. Какъв аналог има това с модел, в който дисплея заема огромна часто от панела? Извит дисплей и айфон? 3,5мм жак и айфон? Стъкления гръб или камерата ли прилича? То и самата лайсна е доста различна, просто не разбирам.
За мен отвсякъде си е продължение на S серията на Самсунг. Стига и наистина да изглежда така де :)
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Толкова красив телефон, Епъл не могат да направят. Не че не могат, а не искат.
Ако го направят ще е като иновация в някой бъдещ телефон.
Ако го направят ще е като иновация в някой бъдещ телефон.