Нови снимки на HTC M10 го показват от всички страни
Re: Нови снимки на HTC M10 го показват от всички страни
Ако очакват това на снимката да им прави продажби са тотално зле. Не могат да бъдат конкуренти нито на Самсунг дори и на LG. Имат си там някаква малка ниша но до там са им възможностите. Хтц да гледат Huawei i lenovo и да се учат.
Re: Re: Нови снимки на HTC M10 го показват от всички страни
Huawei и Lenovo са по-добри машинки от Htc.
Re: Re: Re: Нови снимки на HTC M10 го показват от всички страни
Не се бях изразил правилно. Имах предвид тях да гледат защото дори на мен Huawei започнаха доста да ми харесват и напоследък виждам доста хора с техни флагмани. Болшинството още не ги купува заради името, но това ще се промени в скоро време.
Нови снимки на HTC M10 го показват от всички страни
Болшинството си ги купува, руснаците и умните хора си купуват китайски телефони, който по нищо не се различават от големите "акули", Мате 7 е един прекрасен флагман, дано някой ден мога да си го позволя.
Веднъж съм купувал HTC, веднъж сестра ми си купи HTC. И двамата си взехме урок. HTC - никога не бихме допуснали тази грешка втори път. Това е единствения производител, който няма НИТО едни читав телефон, камоли пък флагман...
Колега, аз съм с Mate 7 (изключително съм доволен), обмислям смяна през лятото, ако до тогава не си се уредил пиши ми. :D
Re: Re: Re: Нови снимки на HTC M10 го показват от всички страни
Този които е защитен от читаво калъфче!
Ползвал съм всички флагмани на HTC от HD2 насам и съм доволен :) Проблеми съм нямал :)
HTC са произвели над 200 модела(под тяхната марка), а ти колко от тях си използвал за да правиш такъв генерален извод?!?
Колега, ползвал съм HTC и съм нямал абсолютно никакви проблеми с него, а колко е изпускан само той си знае,какво ли не претърпя и пак всичко си му работи, дори беше бюджетен модел.