Нови тестове показват възможностите на LG Optimus 2X
Re: Нови тестове показват възможностите на LG Optimus 2X
Пич не се обиждай, но този твои велик бенчмарк е писан на java. Т.е тества главно производителността на телефона ти под java платформа. Java имат и телефоните на Siemens от 2003-та. Т.е тества как се държи 3D ти под java, как се държи CPU-то ти под java, как се държи RAM-а ти под java и т.н. Тестът изобщо не може да се нарече обективен по простата причина, че не показва кой телефон е по-добър, а показва кой телефон има добра java :D Ако приложението е native - писано специално за ОС-a, използващо с пълна силна драйвърите и всички libs на ОС-а тогава може да се направи подобен обективен тест.
А да сравняваш Бада с Андроид е все едно да сравняваш нещо лъскаво и кухо (2221 Items found в App Store на Samsung като повече от половината са писани на Java) като съдържание, с нещо лъскаво и обемно (Андроид с десетки хилядите приложения) :)
А да сравняваш Бада с Андроид е все едно да сравняваш нещо лъскаво и кухо (2221 Items found в App Store на Samsung като повече от половината са писани на Java) като съдържание, с нещо лъскаво и обемно (Андроид с десетки хилядите приложения) :)
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Напълно съм съгласен с теб за това, което си написал с изключение на това - БАда може да е слаба и нова ОС - но Wave компенсира с хардуер и лекота на работа. Не знам защо само никой не ме разбира :| Погледнете новината пак ?! Тая програма, за която се пише годна ли е за този модел LG ?! Абсолютно не !!!! За другите модели съм съгласен, че става . Освен това за разлика от някой хора аз не прекарвам живота си в тоя форум - Затова сега ще изтрия другите си мнения да видите останалите каква глупост са :S А ти KeyOne не хвалеше ли телефона допреди няколко дни уж на майка ти си го купил ли подарявал ли не знам (Samsung Wave)
Да, но не го купих на себе си, нали? И нямам нищо против телефона, а против Бада. Почти не е мрдънала за една година. Виж, имам против бенчмарка, който показваш ти. Определено не му е тук мястото.
Не можа ли да осъзнаеш грешката си, че теста е предназначен за Android, а ти мериш Java версията на някой Benchmark и изтъкваш високия си резултат, който изобщо НЯМА нищо общо с темата и Android телефоните.
BADA може да е слаба и нова OS, обаче за какъв *** са ти мощен хардуер и лекота на работа след като нямаш приложения (избора е ограничен, ако изобщо може да се нарече избор), които да го използват (изключвам Benchmark тестовете).
BADA може да е слаба и нова OS, обаче за какъв *** са ти мощен хардуер и лекота на работа след като нямаш приложения (избора е ограничен, ако изобщо може да се нарече избор), които да го използват (изключвам Benchmark тестовете).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
В този форум не може да се излезе на глава. Свиквай.
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Затова имам няколко телефона с всички ОС. Не съществува перфектния телефон нито ОС :| Колкото до многото приложения у уиджети за мен това са малко съмнителни екстри и забавления. За Айфона има 300 000 хиляди - може ли да ги разгледаш или ползваш?! Според мен границата е 10 000 приложения. Даже реално никой не ползва повече от 100. Какво искаш да имаш някакво коте дето драска по дисплея и мяука или колко е часа и температурата в Лондон ?! Както и да е само исках да кажа, че Wave е на първо място в обработката на триъгълници - 90 милиона и ако се създаде този тест за него той ще се справи повече от добре. Порови в нет-а и ще видиш че съм прав. Имам всички най-хубави игри за Андроид и Айфон на Бада-та и се играе перфектно на телевизора. Имам Скайп, Фейсбук, Пиксел Смарт ( съвместим с Майкрософт офис 2007). Мисълта ми е, че Самсунга има всичко нужно за хубава работа.....ако има недостатък разцъквам на другите си телефони (whistle)
Ами то и galaxy s го дават да прави 89 теоретично.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Прав си за едно - хардуерът в Wave все още е най-добрият на пазара. Така казано твърдението ти е вярно.
Ама да си измислящ, че прави 4000 точки на Quadrant е абсурдно глупаво.
Ама да си измислящ, че прави 4000 точки на Quadrant е абсурдно глупаво.
-
- Регистриран: 23 окт 2010, 15:59
Tegra 2 няма място в smartphones поради консумацията си!
LG Optimus 2X е обречен!
LG Optimus 2X е обречен!
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Не знам как й е консумацията, ама все още официално не може да се купи телефон с нея.
Пък и поне в графично отношение Hummingbird я превъзхожда.
В един момент ще е тъпо таблети с Tegra 2 да бъдат издухвани като производителност от телефони с Orion.
Пък и поне в графично отношение Hummingbird я превъзхожда.
В един момент ще е тъпо таблети с Tegra 2 да бъдат издухвани като производителност от телефони с Orion.