Новият флагман на Sony се казва Xperia XZ
Новият флагман на Sony се казва Xperia XZ
Като видя Сони и едва едно вътрешно "mehhhh" преди дори да съм прочел какво предлагат. И винаги с право... 3ГБ рам и 1080п екран, вероятно на цената на С7...
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Новият флагман на Sony се казва Xperia XZ
Според мен може и повече да струва, те си знаят, на мен нещо като не е по джоба ми го отминавам, отделна тема е защо всичко трябва да се мери спрямо С7? А резолюцията колко да е? Много " специалисти" заплюха 4К като изхвърляне. И така да е явно могат да си го позволят. Според мен FHD е напълно достатъчна за такъв размер на дисплея. За паметта съм съгласен, че трябваше да е повече 4/64.
Re: Re: Новият флагман на Sony се казва Xperia XZ
Съвсем н*****а компактния си модел и те, браво.
Re: Новият флагман на Sony се казва Xperia XZ
Повече от 1080p, не се разбрахте, че е кретения за телефон...
Re: Re: Re: Новият флагман на Sony се казва Xperia XZ
Е защо са махнали водоустойчивостта? От първия Z1 Compact си вървяха с нея. Вярно не е като да не пропускат вода някои бройки, но все пак трябаше да я оставят.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Новият флагман на Sony се казва Xperia XZ
До колкото знам заради масовите ремонти на Z3. Понеже, някои си мислят, че като кажат водоустойчив, може да си плуваш на 2-3 метра на дълбоко в морето :D. Иначе изглежда страхотно, само можеха по-голям дисплей да има и вече да започнат да правят по-хубави камери, явно софтуера им куца.
Re: Re: Re: Re: Re: Новият флагман на Sony се казва Xperia XZ
Най-сетне са вкарали ръчни настройки в камерата, но май още няма RAW.
Re: Re: Новият флагман на Sony се казва Xperia XZ
Sony посочва, че новият флагман принадлежи към средния ценови клас и навярно цената е около $500
Дизайна е много хубав и на малкия и на XZ.Без забележки - Това го умеят.
-
- Регистриран: 15 юли 2016, 17:04
5.2 малък дисплей ли е? Такава камера в мобилно устройство още не е правена! Като се пише, добре е и малко да се прочете - пет посочна стабилизация плюс лазер за точна фокусировка плюс инфрачервен сензор за подобряване на белия баланс!Стабилизацията е използвана за първи път в фотокамерата та SONY 7II !
Защо ми се струва, ча по инерция се пишат коментари, колкото да се отбележи нещо от системата ЕЖК?
Пипна ли го, че написа горното?
Защо ми се струва, ча по инерция се пишат коментари, колкото да се отбележи нещо от системата ЕЖК?
Пипна ли го, че написа горното?