Някои потребители на iPhone 5 се оплакват от розови петна в снимките
Някои потребители на iPhone 5 се оплакват от розови петна в снимките
Е поредния недостатък, този телефон има ли изобщо предимства, след като е толкова "революционен" ( половин инч за две години си е напредък) :D:D:D
Re: Някои потребители на iPhone 5 се оплакват от розови петна в снимки
Аз пък се оплаквам, че откакто си играх с един айфон 5 нещо ми е лошо и ме боли гърлото.. :)
Подай съдебен иск за причинен дискомфорт.Съобразно мащаба на компанията при успешен завършек на делото ще станеш много богат.:D;)
Впрочем тази новина тук се появява малко изкривена - този дефект стана известен вече от други източници и касае ВИОЛЕТОВ отблъсък в кадъра.Някой много му се събират розови сънища.:P
Впрочем тази новина тук се появява малко изкривена - този дефект стана известен вече от други източници и касае ВИОЛЕТОВ отблъсък в кадъра.Някой много му се събират розови сънища.:P
Доста грозна картинка е добавена към вече грозната картинка картите и олющването на корпуса. Въобще грозна работа. :S
Е какво от това, няма проблеми, всичко е ок нали това е айфпня, там всичко е изпипано:P;)
http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2272535&page=4
Не само iPhone 5 го може.... какво ще кажете за другите ???
Не само iPhone 5 го може.... какво ще кажете за другите ???
http://i.imgur.com/5DRHs.jpg
Не съм споделял понеже мислих, че си въобразявам, но виждам тези розови петна на моя айпад на самите тапети още от iOS 5.1! Този тапет с капките най си личат. Сега, ще се опитам да ви покажа, но незнам дали, ще се види от снимката, която ще направя!
Вижте отгоре надолу след големите капки незнам дали, ще се види добре...
Вижте отгоре надолу след големите капки незнам дали, ще се види добре...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Шефът на Айпъл направи изявление "Това е Айфон и може да си го позволи,свиквайте":D
Хаххах абсолютно нормално ще е (yes) и феновете ще кажат дай по на вътре-вътри вътри :P