Онлайн магазинът на Мтел е обслужил над 100 000 клиенти

Doondie
Регистриран: 03 юли 2017, 06:52

Онлайн магазинът на Мтел е обслужил над 100 000 клиенти

Мнение от Doondie » 16 дек 2017, 09:04

Масово надписват сметки, абонират за непоискани услуги, надсмиват се на хората с роуминг кражбите си половин година, не бих се и учудил, ако месечно пращат рушвети и на КРС, а хората продължават да им плащат за това, без да се замислят. Вместо да ги свият до виртуален оператор и да ги принудят да си продадат инфраструктурата, за да се развиват качествени регионални оператори, те им пълнят джобовете. Напълно си заслужаваме наглите монополи, докато ни е все тая на кого и за какво плащаме!

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Онлайн магазинът на Мтел е обслужил над 100 000 клиенти

Мнение от Blue Sky » 16 дек 2017, 09:18

От две години съм на Мтел и нямам нито една надписана стотинка. Когато кажеш "масово" е редно да приведеш поне няколко примера.

DeaconFrost
Регистриран: 30 юни 2005, 08:31

Мнение от DeaconFrost » 16 дек 2017, 09:28

По-голяма тъпотия не бях чел :D
Брато, имаш проблеми с детската фантазна лъжа, ходи на терапия :D

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Онлайн магазинът на Мтел е обслужил над 100 000 клиенти

Мнение от Ванката » 16 дек 2017, 09:35

Аз съм така с Теленор и Виваком. Нямам нито стотинка надписани за всичките 15 години с Глобул, а накрая и Теленор. Виваком са същите. Ако таксата ти е 24 лева, си пише в условията дори да има и един лев отгоре, на какво се дължи. Просто трябва да се чете, за да се избегнат някои ситуации, в които попадат най-често възрастните хора. И в никакъв случай не трябва да се оставят сами, да подписват договори!

Четете си договорите внимателно и също толкова внимателно гледайте кои рекламни смс-и потвърждавате, за да не кажете, че оператора ви “обува”!

Блу скай, това не е към теб. Сигурен съм, че си достатъчно образован, да не попадаш в такива ситуации.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Doondie
Регистриран: 03 юли 2017, 06:52

Мнение от Doondie » 16 дек 2017, 10:15

Редно е, но не мога винаги, когато си споделям мнението, да привеждам доказателства. По същата причина и аз не очаквам от теб да качваш копия от фактури. Не е казано, че случаите трябва да са от вчера. Съответно не съм ги броил, но ако [u]всеки клиент[/u] на въпросния оператор не изглежда внушително, тогава не знам какво би.

Преди няколко години, когато Мтел ненужно са си подменили софтуера и фактурите на хората са закъснявали с месеци, съответно данните после в някои от тях буквално са били измислени. Не мога да кажа "хикс на брой", понеже не разполагам с точна информация. Кажи ми обаче, че това не се е случило.
За непоисканите услуги - активирани платени спортни канали, предварително активирана услуга за музикален тон за набиране, някой беше писал, че и мобилна телевизия са му активирали и Господ знае какво още за последните години. Кажи ми, че това не се е случило и не се случва.
За роуминга - ако някой каже, че е законно на план за 30 лв да дават 1 ГБ нет, няма какво да говоря с него. Това е свързано и с КРС, които не съм чул да са ги глобили за това неспазване на правилата.

Не че е много по темата, но ми се стори уместно да го кажа. Не държа никой да се съгласява. Паметта на българския потребител определено е кратка, а чувството му за достойство просто остава на прага на е-магазина.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Онлайн магазинът на Мтел е обслужил над 100 000 клиенти

Мнение от algor » 16 дек 2017, 10:25

[Quote]Паметта на българския потребител определено е кратка, а чувството му за достойство просто остава на прага на е-магазина.[/Quote]

По-горе в пост ви обърнаха винмание да не глобализирате нищо, ако не можете да го докажете или покажете, а вие сега отново съсипахте паметта българска на целокупния български народ.

Хайде спрете се малко, пийте един чай и излезте да се поразходите.
И да не ви помогне, няма да ви навреди.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

maxito2
Регистриран: 17 юни 2008, 16:00

Мнение от maxito2 » 16 дек 2017, 11:16

Поредните глупости.. Какво толкова ви дразни тоя оператор? Ти имал ли си една надписана сметка от тях? Четете някакви безумни "новини" от измислени сайтове и пишете едни и същи мнения без никакви доказателства. Непоисканите услуги са обикновен маркетингов способ и имаш опция да ги откажеш и да не те таксуват.
Роуминг - ползвам 1.7 GB при такса 15 лв - за тези пари е повече от приемливо. Не може да плащаш 10-15 лв такса и да искаш всичко да ти е неограничено..
По темата - все още са единственият оператор, предлагащ онлайн поръчки за всички. Виваком се сетиха най-накрая и те да пуснат онлайн поръчки, но само за техни клиенти, което си е пълна глупост.

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Мнение от Blue Sky » 16 дек 2017, 17:11

[Quote]Блу скай, това не е към теб. Сигурен съм, че си достатъчно образован, да не попадаш в такива ситуации.[/Quote]

Винаги чета какво подписвам и досега не са ми надписвали сметки. Абонат съм на Мтел, Виваком, Нетфликс, Voyo, Софийска вода, ЧЕЗ, Топлофикация. Следя всичките си фактури онлайн и плащам всичко онлайн. Единствената фирма, която ми надписва сметките, е Топлофикация - София, защото там не можеш да докажеш колко точно си ползвал :)

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Мнение от velnsl » 16 дек 2017, 19:58

[Quote]От две години съм на Мтел и нямам нито една надписана стотинка. Когато кажеш "масово" е редно да приведеш поне няколко примера.[/Quote]
Няма толкова наглост и безобразие!!!
Тук се въртя една темичка с надписани пак 2-3лв месечно - няколко таксички пак(активирала се услугата през сайта на мтел само, а човека даже тяма профил там, как става такова активиране не знам); Отделно беше чудо с пускането на спортните канали - няма искам, няма неискам. Плащаш и това е. Да си искал. А смяната на билинг системата преди години не помниш ли? 90% от хората с потребление 60-7лв. сметка по 300лв на карта за 3 месеца - мтел били писали средно статистическо потребление. Като нямаше месечни вноски.
На мен лично ми надписаха нет гадовете на Нокия 2330. Бил съм ползвал. Дори за 1 секунда имам дев влизания в нета с тоя апарат. Нищо, че когато подписвах договора с тях 2003година (събитието става 2014 година в условията на същият този същият този договор все още) изобщо мтел не са си представяли, че някога ще доставят мобилен нет. Отговора им: Системаат казва, че сте ползвали.
Как се ползва на такъв телефон не знам.
Тук само такива тролове мтелски пишат. До скоро беше Епъла, които ни говореше за престиж и т.н., ама като спряха да му плащат обърна плочата. Явно сега си ти на ход.
Имаш доста кратка памет.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Мнение от Apple_fan » 16 дек 2017, 22:02

Много е жалко да те прецакват. Сигурно се чувстваш голям балък.

Отговори