Операторите ще вдигнат цените на всички абонаментни планове
Re: Операторите ще вдигнат цените на всички абонаментни планове
Бахти изнудването. 2-та лева на Vivacom сега ми изглеждат съвсем приемливи на фона на пладнешкия обир на Yettel.
Иначе mjoy383 е много забавен. Аз го насърчавам да продължава да се възпалява като футболен ултрас, който защитава своя отбор а плюе противника. Малко акъл се иска за да проумее че всички сме от едната страна на бариерата, но пък ако го имаше, нямаше така да ни забавлява
Иначе mjoy383 е много забавен. Аз го насърчавам да продължава да се възпалява като футболен ултрас, който защитава своя отбор а плюе противника. Малко акъл се иска за да проумее че всички сме от едната страна на бариерата, но пък ако го имаше, нямаше така да ни забавлява
Логика е точно обратна , трябва да ви вземат 15% дори и 100 лв сметка да плащате.Няма как за едни да има инфлация за други да няма .Звънях на оператор, Йетел НЯМА да индексира моят план от 55.99. Така и трябва да бъде. Няма логика потребител плащаш 20 лв и този плащащ 55.99 или повече да са на едно ниво, поне с индексацията.Ще видим дали е вярно.
И мен ме развесели mjoy383.Трябва да пишем на Yettel на него да не му индексира планаCv3T0m1R написа: ↑18 яну 2023, 13:52Бахти изнудването. 2-та лева на Vivacom сега ми изглеждат съвсем приемливи на фона на пладнешкия обир на Yettel.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Няма как да си сключил договор тази година и да ти индексират цената с инфлацията за миналата - най-малкото, което можеш да направиш е жалба в КЗП, която ще е основателна със сигурност.defierofodds написа: ↑18 яну 2023, 10:25Уха, тия удариха в земята Вива по наглост. Не само увеличението ще е даже за току-що подписани планове, ами и ще е 15%. Значи масово по 3-4-5 лв, вместо 2.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
В предишните договори на А1 беше, че могат и на новите, но след третия месец. Сега не знам как
Както казах:
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
План над 50 лева няма да се индексира, а на онзи фен на виваком не прави сметката, че там е по два лева на услуга! Ама то някой трябва да е учил статистика за да разбере каква е пазарната логика. В този смисъл на написаното от Йеттел не кореспондира с истината. Пуснал съм жалба до тях, както и до КЗП, като съм приложил официалните данни на НСИ, където много точно се вижда че за този отрасъл индексацията е точно 5% и няма никаква логика от 15,3% , за което мисля, че ще бъдат сурвакани подобавъчно. Аз даже си спрях номера на Йеттел и категорично нямам намерение да им финансирам малоумната политика. Считам, че и предлатена карта ми върши работа така че усепх на другите с дерзанията и "падащите цени" като в Айко x XXXL ама вибратор:)
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Абсолютно, ако не скапят от февруари предплатените няма смисъл от план.mjoy383 написа: ↑19 яну 2023, 14:52План над 50 лева няма да се индексира, а на онзи фен на виваком не прави сметката, че там е по два лева на услуга! Ама то някой трябва да е учил статистика за да разбере каква е пазарната логика. В този смисъл на написаното от Йеттел не кореспондира с истината. Пуснал съм жалба до тях, както и до КЗП, като съм приложил официалните данни на НСИ, където много точно се вижда че за този отрасъл индексацията е точно 5% и няма никаква логика от 15,3% , за което мисля, че ще бъдат сурвакани подобавъчно. Аз даже си спрях номера на Йеттел и категорично нямам намерение да им финансирам малоумната политика. Считам, че и предлатена карта ми върши работа така че усепх на другите с дерзанията и "падащите цени" като в Айко x XXXL ама вибратор:)