Операторите ще вдигнат цените на всички абонаментни планове
Re: Операторите ще вдигнат цените на всички абонаментни планове
сега ще почна мойте сметки да не ги плащам през приложенията на операторите а чрез изипей и др там им взимат комисионна за плащането нека борят инфлациата и другият път с 30% да вдигнат тарифите
И Йеттел ли разлюби вече? А от КЗП има да чакаш резултат, като от умрял писмо.mjoy383 написа: ↑19 яну 2023, 14:52План над 50 лева няма да се индексира, а на онзи фен на виваком не прави сметката, че там е по два лева на услуга! Ама то някой трябва да е учил статистика за да разбере каква е пазарната логика. В този смисъл на написаното от Йеттел не кореспондира с истината. Пуснал съм жалба до тях, както и до КЗП, като съм приложил официалните данни на НСИ, където много точно се вижда че за този отрасъл индексацията е точно 5% и няма никаква логика от 15,3% , за което мисля, че ще бъдат сурвакани подобавъчно. Аз даже си спрях номера на Йеттел и категорично нямам намерение да им финансирам малоумната политика. Считам, че и предлатена карта ми върши работа така че усепх на другите с дерзанията и "падащите цени" като в Айко x XXXL ама вибратор:)
кзп работят добре. Миналия месец сурвакаха Кауфланд с акт заради етикетите така че не ги подценявай!
Пак е по-добре от тия продажни идиоти на Йеттел, къде мен за 1 ст защото не попадам в такса 50 лева. автоматично ми ставаше 7.64, а тук си е фикс 2лева. Къде са 2, къде са 7,64. Така или иначе приключих с тях даже съм на реална загуба от тримесечните такси в размер на 10 лева от едната карта и на печалба от това че спрях друга в размер на 290лева. Реално те загубиха не и аз, но нищо ще натоварят останлите, които са в този оператор. А1 с тия 2 лева напрактика си взимат тези пари които връщаха при плащане онлайн. Така че там е нула на нула:)
Да сме живи и здрави
Най-прецакани са тези с планове между 13.14лв. и 25лв., защото при тях тях увеличението ще е с 15.3%, което е повече от 2лв.Нашият подход към частни клиенти
Клиентите с месечна такса от 7 лева до 25 лева с ДДС ще индексираме със средногодишния индекс на потребителските цени (средногодишен ИПЦ) за 2022 г., обявен от Националния статистически институт (НСИ), който е 15,3%. За услугите с месечна такса над 25 лева индексацията ще е в размер на 2 лева с ДДС.
Като цяло всички сме прецакани, без значение на кой оператор сме и с колко ще ни увеличат таксата.
Мисля, че това афектира главно потребителите на тв и интернет и също потребителите на стари мобилни планове. Ефектът върху абонатите на тв и интернет е, защото се води, че имат отделни услуги за двете.JKRL написа: ↑28 яну 2023, 15:27Най-прецакани са тези с планове между 13.14лв. и 25лв., защото при тях тях увеличението ще е с 15.3%, което е повече от 2лв.Нашият подход към частни клиенти
Клиентите с месечна такса от 7 лева до 25 лева с ДДС ще индексираме със средногодишния индекс на потребителските цени (средногодишен ИПЦ) за 2022 г., обявен от Националния статистически институт (НСИ), който е 15,3%. За услугите с месечна такса над 25 лева индексацията ще е в размер на 2 лева с ДДС.
Като цяло всички сме прецакани, без значение на кой оператор сме и с колко ще ни увеличат таксата.
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Някой има ли информация как стоят нещата отностно индексацията при други мобилни оператори в Европа и по света за сравнение ?